M&A

​Visma køber Trollweb og styrker satsningen for løsninger til ehandel

Visma køber Trollweb, totalleverandør af løsninger baseret på ehandelsplatformen Magento. Opkøbet styrker Visma Retails strategiske satsning på løsninger for ehandel.

Visma køber Trollweb, totalleverandør af løsninger baseret på ehandelsplatformen Magento. Opkøbet styrker Visma Retails strategiske satsning på løsninger for ehandel.

- Vi ser store ændringer i detailbranchen. Vi anbefaler ikke længere vores kunder at have en digital strategi, men at have en strategi i en digital verden. Med dette følger ændringer i værdikæden for vores kunder og vi ønsker at styrke området for ehandel. Trollweb leverer ehandelsløsninger til forretningsdrivende indenfor detailhandel og B2B, og har et tæt samarbejde med underleverandører indenfor ehandel i Norden. Vi ser at den strategi Trollweb har vil skabe merværdi for vores kunder, siger Peter Fischer, divisionsdirektør i Visma Retail.

- Vi glæder os enormt til at få endnu flere kunder, at arbejde endnu tættere med Visma og bygge verdensledende butiks- og ehandelsløsninger til kunder her i Norden, siger Morten Kristensen, adm.direktør i Trollweb Solutions A/S.

Kan tilbyde en komplet portefølje
Sammen kan Visma Retail og Trollweb tilbyde markedet en komplet portefølje – fra online handel til fysisk kundemøde, samt processerne for butik- og kædedrift.

- Med opkøbet af Trollweb øger Visma Retail sin styrke til at kunne understøtte aktører i detailhandelen i mødet med forbrugerne. Trollwebs strategi understøtter helt igennem vores portefølje, både løsnings- og vidensmæssigt. Vi får spidskompetence indenfor ehandel, Trollweb får en større aktør i ryggen og vores kunder får én leverandør som kan understøtte hele deres strategi, siger Fischer.

- Vismas opkøb betyder at selskabet nu kan accelerere udviklingen af sine innovative løsninger, samt udvide sine tjenester til endnu flere danske kunder indenfor SMB- og Enterprise-segmentet. Synergieffekterne ved at blive en del af Visma Retail betyder også at selskaberne sammen kan levere komplette løsninger til både fysisk og online detailhandel, siger Morten Kristensen.

Trollweb vil opbygge et professionelt ehandelsapparat i Norden med nye kontorer i Stockholm og centralt i Oslo, hvor mange af selskabets kunder er lokaliseret. Trollweb har udviklet en lang række standardmoduler og integrationer til Magento, som gør det let at implementere løsninger hurtigt og effektivt. Erfaringen som Nordens førende Magento partner kombineret med et rigt skabelonbibliotek reducerer kundens time to market.

For mere information, kontakt venligst:
Gisle Sveva, administrerende direktør i Visma Retail AS, +47 464 26 640, gisle.sveva@visma.com
Morten Kristensen, adm.direktør i Trollweb Solutions A/S (DK), +45 42 710 733, morten@trollweb.dk

Om Trollweb
Trollweb er Nordens ledende totalleverandør af ehandelsløsninger baseret på Magento, og leverer alt det kunderne behøver for at komme i gang med og fortsætte sin ehandelsstrategi, fra projektering, rådgivning og implementering, til drift og vedligehold. Trollweb er et 100% norskejet selskab, og har kontorer i Norge (Sandnes og Oslo), Sverige (Norrköping) og Danmark (København).

Om Visma Retail
Vi hjælper detailbranchen til succesfuldt at tiltrække kunder til deres handelsplads, øge salget gennem forbedrede shoppingoplevelser og skabe loyale kunder. Dette ved gennemtænkt brug af teknik som støtter de nødvendige processer på alle niveauer. Vi tilbyder komplette front- og backoffice løsninger med et bredt udbud af ydelser. Som for eksempel kasse/POS-system og centrale butiksdriftssystemer, ehandel, loyalitetssystemer samt ydelser som projektstyring, rådgivning, support, teknisk service og IT-drift. 

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag