Organisation

Visma.net klar til at vokse i Danmark

Den største internationale satsning i Visma, ERP- og cloud-platformen Visma.net, er klar til for alvor at indtage det danske marked. Det sker efter en soft launch i 2021, hvor virksomheden i samspil med en række kunder har forfinet og kvalitetssikret platformen.

Visma.nets tilgang til det danske marked har været klar fra starten. Nemlig først for alvor at gå i markedet, når deres produkt er blevet gennemtestet, kvalitetssikret og forbedret i samspil med virksomhedens første kunder. Nu er ERP-platformen klar til at gøre sit indtog og accelerere væksten.

”Vi tager ikke nye kunder ind, før de nuværende er tilfredse. Det er vores strategiske tilgang til det danske marked, hvor vi vil være helt sikre på, at vores platform flugter med de behov og ønsker, vores kunder har. Det betyder, at vi i dag kan gå ud i markedet med et kvalitetsprodukt, der hjælper virksomheder til en mere effektiv digitalisering af deres forretning,” siger adm. direktør for Visma Software, Lars Engbork.

Visma.net indtræder på et dansk marked, der i forvejen er rigt på andre ERP-platforme, og hvor Microsoft er en dominerende spiller. Det afskrækker dog ikke Lars Engbork.

“Vores ERP-platform er bygget i Norden til Norden med en grundlæggende forståelse for den skandinaviske forretningstilgang. Derfor tror vi også på, at vi kan tage andele fra vores konkurrenter,” siger Lars Engbork.

Komplet ERP-platform designet til komplekse virksomheder

Visma.net er et af de nyeste skud på stammen i den store koncern Visma, der leverer en bred vifte at digitale platforme og ydelser. Men Visma.net er ikke bare et ekstra ben til gruppen - det er Vismas største internationale satsning.

”Visma.net har været flere år på markedet i Norge, Sverige, Holland og Finland. Det giver os det forspring, at vi kan tage erfaringer og udviklede løsninger med ind i Danmark, så vi kommer med et stærkt fundament i produktet, som vi kan tilpasse til de danske virksomheder,” siger head of ERP i Visma.net, Michael Kjellerup.

Visma.net leverer en komplet ERP-platform designet til komplekse virksomheder med behov for nye skalerbare løsninger, der kan håndtere finanser, logistik og datastyring. Visma.nets ambition er først og fremmest at blive den foretrukne ERP-platform inden for handelssegmentet, men samtidig udvide sin ERP-platform på tværs af andre brancher og nicher.

“Vi har en platform, der kan fungere på tværs af brancher, men vi har valgt at blive de bedste i nicher og vokse derfra. Vi er startet i handelssegmentet, men vi er også klar til at hjælpe alle de mindre virksomheder i Visma-økosystemet, der vokser sig til en størrelse, hvor de har brug for en ERP-platform, der kan håndtere den stigende kompleksitet, der følger med, når en virksomhed vokser,” siger Michael Kjellerup.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag