M&A

Visma opkøber fintech-virksomheden Pensopay

Visma fortsætter sin ambitiøse opkøbsstrategi og opkøber den danske fintech-virksomhed Pensopay, der leverer betalingsløsninger til webshops. Med Vismas ejerskab får Pensopay kræfter til for alvor at udfordre de store konkurrenter i Skandinavien.

Pensopay har udviklet et enkelt og friktionsfrit system til at håndtere betalinger via webshops, hvilket mere end 5.000 danske webshops i dag benytter sig af. Fintech-virksomheden, der blev stiftet af Pierre Rindsig og Danny Christensen i 2015, har formået at opbygge et solidt fundament med et betydeligt vækstpotentiale.

“Pensopay opererer inden for et interessant område for Visma i Danmark. Selskabet har vist deres værd og er uden tvivl den mest interessante upcoming aktør inden for betalingsløsninger. De har bygget et solidt fundament, men har et kolossalt potentiale til at erobre endnu flere kunder og tage markedsandele i Skandinavien, bl.a. pga. deres høje serviceniveau, hvor de altid sætter kunden i centrum. Det passer perfekt til Vismas filosofi,” siger Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic.

Årsagen bag Pensopays success er ifølge Pierre Rindsig i høj grad drevet af kundeservice:

“Det er ingen hemmelighed, at markedet for betalingsløsninger er domineret af nogle store aktører. Vi har formået at finde vores egen hylde, hvor vi sætter webshopejere forrest i alt, hvad vi gør, fordi vi kender deres verden. Med Visma i ryggen får vi nu tilført ekstra muskler og kompetencer på udvikling og tech-delen, som ellers ville have været vanskeligt at få adgang til. Samtidig kan Visma hjælpe os med at løfte Pensopay ud i Skandinavien og dermed accelerere vores vækst.”

Pensopay beskæftiger i dag omkring 25 medarbejdere og vil under Vismas ejerskab fortsætte sin drift fra Vejle.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag