M&A

Visma opkøber Intempus og styrker dermed sin position i SMB-markedet

Visma får et af SMB-markedets stærkeste tidsregistreringssystemer på hylden, når Intempus bliver en del af Visma-familien. Købet er en naturlig forlængelse af det gode og succesfulde samarbejde, som flere Visma-selskaber allerede har med Intempus.

Visma får et af SMB-markedets stærkeste tidsregistreringssystemer på hylden, når Intempus bliver en del af Visma-familien. Købet er en naturlig forlængelse af det gode og succesfulde samarbejde, som flere Visma-selskaber allerede har med Intempus.

Over 27.000 brugere tager i dag Intempus-appen med på job, og det antal forventer direktør Christophe Zafiryadis stiger kraftigt, når han fremover for alvor kan skalere forretningen med Visma i ryggen:

“Jeg ser det som en kæmpe mulighed at få et så stærkt bagland, som Visma er. Det er det, vi har knoklet for - at kunne skalere forretningen for alvor uden at vi mister vores kultur, os selv eller vores innovative tankegang. Og det er meget vigtigt for mig,” fortæller Christophe Zafiryadis.

Bygger på et stærkt samarbejde

Visma er i forvejen Intempus’ største samarbejdspartner, og 80 procent af Intempus’ kunder har en integration til en Visma-løsning som for eksempel e-conomic, Visma Løn, DataLøn eller ProLøn. Samtidig er white label løsningerne Visma Time, DataLøn Tid og ProLøn Tid gode eksempler på det tætte samarbejde mellem Intempus og Visma de seneste år.

“I marts 2021 lancerede vi DataLøn Tid, som er en white label udgave af Intempus tidsregistrering. Det var en naturlig følge af mange års fantastisk samarbejde mellem DataLøn og Intempus, og vores kunder har taget virkelig godt imod det. Derfor er jeg virkelig glad for, at vi nu tager endnu et skridt mod et tættere samarbejde,” siger Karina Wellendorph, direktør for Visma DataLøn og ProLøn.

Også Christophe Zafiryadis ser det nye ejerskab som en naturlig forlængelse af det stærke samarbejde:

“Det giver bare så meget mening, at vi nu kommer i samme båd som de Visma-selskaber, som vi har haft et tæt samarbejde med gennem flere år. Det bliver endnu nemmere at udvikle fede løsninger sammen til fordel for vores mange fælles kunder - og naturligvis en masse nye,” understreger han.

Fra start-up til vækstkomet

Christophe Zafiryadis ser først og fremmest sig selv som ingeniør og start-up’er, og det er også den kultur, der hersker i Intempus, hvor alle medarbejdere brænder for at gøre en forskel for hver enkelt kunde, hvor man ikke er bange for at tage fat, tænke skævt og komme frem til målet ved hjælp af en fælles indsats.

“Vi startede i 2012, fik de første kunder ombord i 2013 og rundede 1.000 virksomhedsoprettelser allerede i 2014. Siden er det gået virkelig stærkt, og selvom vi stadig har mange håndværkere blandt vores kunder, er vi nu nået ud til mange andre brancher i flere lande - uden at det er gået ud over vores kultur og identitet. Det er jeg enormt stolt af,” siger Christophe Zafiryadis.

Karina Wellendorph er gennem den seneste tid kommet ekstra tæt på Intempus og er imponeret over den rejse, virksomheden har været på:

“Jeg er rigtig glad for at få Christophe og hans team ind i Visma, fordi det er super dygtige mennesker, der står bag et rigtig godt produkt, som passer perfekt ind i SMB-porteføljen. Og så er jeg imponeret over, at virksomheden har formået at bevare en innovativ iværksætterkultur, selvom Intempus er vokset så meget de seneste år,” slutter hun.

Fakta om Intempus

  • Intempus leverer tidsløsninger til små og store virksomheder og tæller i dag over 1.300 kunder med tilsammen over 27.000 brugere.
  • Løsningen gør det nemt for virksomheden at holde styr på medabejdernes timer, saldi samt at kunne planlægge vagter og hurtigt omrokere ved sygdom og andet fravær.
  • Intempus har ud over Danmark også fodfæste i Sverige, Norge (2015) og Island (2018).
  • Virksomheden har 32 medarbejdere fordelt med 19 i København og 13 i Aarhus.

Fakta om Visma DataLøn & ProLøn

  • Danske Visma DataLøn & ProLøn A/S har hovedkontor i Carlsberg-byen i København og afdelingskontor i Randers. 
  • Selskabet servicerer flere end 70.000 danske virksomheder med at producere i omegnen af 650.000 lønsedler hver måned
  • Virksomheden beskæftiger 189 medarbejdere.

For yderligere informationer

Founder & CEO Christophe Zafiryadis, Intempus
mail: [email protected]
mobil: 27 50 62 10

Adm. direktør Karina Wellendorph, Visma DataLøn og ProLøn
mail: [email protected]
mobil: 42 82 25 14

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag