M&A

Visma opkøber StarSoft Oy, Finlands førende udbyder af software til skoleadministration

Ved opkøbet af StarSoft Oy styrker Visma sit fokus inden for software til skoleadministration og udvider forretningen på det finske marked

Ved opkøbet af StarSoft Oy styrker Visma sit fokus inden for software til skoleadministration og udvider forretningen på det finske marked

- Ved at blive en del af Visma får vores software-portefølje nye muligheder og vores position inden for skoleadministration bliver styrket. Visma vil bidrage med kapital og kompetencer, og vi er overbeviste om, at dette vil styrke vores evne til at levere endnu bedre løsninger til nye og eksisterende kunder og medarbejdere, siger Jarto Tarpio, Chief Technology Officer i StarSoft Oy.

- Finland er et vigtigt område for Visma og opkøbet af StarSoft Oy styrker vores position på det finske marked. Brugervenlighed og mobilitet er to centrale elementer i vores cloud-strategi, og det bliver stærkt understøttet af porteføljen i StarSoft Oy. Vi er imponerede over organisationen og er ivrige efter at udvikle virksomheden yderligere, siger Øystein Moan, CEO i Visma.

- Vi er stolte over at kunne meddele, at lærere, elever, forældre og skoleforvaltninger i hele Finland fra nu af vil kommunikere gennem en skoleadministrationstjeneste fra Visma. Skolesektoren er et centralt område for Visma, og vi vil fortsætte med at udvikle selvbetjeningsløsninger, der bidrager til at øge effektiviteten og automatiseringen i både det finske samfund og internationalt, fortsætter Øystein Moan.

For mere information, kontakt venligst:

Øystein Moan, CEO i Visma: + 47 920 80 000
Jarto Tarpio, Chief Technology Officer i StarSoft Oy: +358 50 561 7813

Om StarSoft Oy:

StarSoft Oy er et førende finsk softwarefirma med speciale i softwareløsninger til skoleadministration. StarSoft blev grundlagt i 1987 og har 56 medarbejdere placeret i Vaasa. Virksomheden har en stærk position og en bred kundeportefølje på det finske marked.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag