M&A

Visma udvider igen sit øko-system

Visma udvider endnu en gang forretningen med opkøbet af softwarevirksomheden, TIMEmSYSTEM, der leverer løsninger til tidsregistrering og planlægning i den offentlige sektor

Visma udvider endnu en gang forretningen med opkøbet af softwarevirksomheden, TIMEmSYSTEM, der leverer løsninger til tidsregistrering og planlægning i den offentlige sektor.

Oplagte synergier både i forhold til kundesegmenter og løsninger

TIMEmSYSTEM har over de sidste 10 år leveret og udviklet software til bl.a. tidsregistrering til især offentlige organisationer og har formået at skabe sig en unik position i markedet. Både softwaren og kundesegmenterne passer i høj grad ind i Vismas eksisterende forretning. Lars Berthelsen, direktør for den danske del af Visma Custom Solutions uddyber:

“TIMEmSYSTEM bliver en del af Visma Custom Solutions og kommer dermed i selskab med en række andre software- og konsulentvirksomheder, hvor der er oplagte synergieffekter. De leverer løsninger inden for et område, som er core for Visma. Samtidig har vi en høj grad af overlap mellem kundesegmenterne ift. de øvrige selskaber i Visma Custom Solutions.”

Han tilføjer yderligere:

“TIMEmSYSTEM har over en forholdsvis kort årrække opnået en imponerende position i staten, men har med deres kompetencer også muligheder for at penetrere andre dele af den offentlige sektor. Det kommer vi til at samarbejde tæt omkring”

En strategisk partner, der kan sikrer TIMEmSYSTEMs vækst

TIMEmSYSTEM har været på en vækstrejse og omsatte i 2020 for 24,6 millioner kroner. Virksomheden var nået til et punkt, hvor en strategisk partner ville være til stor gavn for at kunne sætte yderligere turbo på væksten.

“Efter at have startet en dialog op med Visma fandt vi hurtigt frem til, at vi matchede rigtig godt til hinanden og at det ville være en fordel for begge parter at indgå et dybere samarbejde. Gennem dialogen blev vi samtidig bekræftet i, at vores kulturer og interesser er meget lig hinanden, hvilket gjorde, at beslutningen om at sælge til Visma, ikke var så vanskelig. Vi føler, at TIMEmSYSTEM passede så godt ind under Vismas paraply, at vi er sikre på, at både virksomhedens medarbejdere og produkter vil få stor gavn af beslutningen,” fortæller Jan W. Badura, Direktør og Partner, TIMEmSYSTEM.

Et komplet spisestel

TIMEmSYSTEMs direktør ser ligeledes frem til en større udbredelse af virksomhedens produkter og en bedre gennemslagskraft med Visma i ryggen. Jan W. Badura forventer, at TIMEmSYSTEM kan drage fordel af de kompetencer, der ligger under hele Vismas paraply både medarbejdermæssigt og strategisk.

“Lidt anderledes sagt; i stedet for at opfinde den dybe tallerken selv, så regner vi med et samarbejde med nogen, der har et komplet spisestel stående”, afslutter Jan W. Badura.

Flere selskaber på vej ind i Visma Custom Solutions

TIMEmSYSTEM kommer til at bestå som selvstændig virksomhed, og Lars Berthelsen understreger, at som med alle de øvrige selskaber i Visma, vil der blive fokuseret på de kommercielle synergieffekter. Visma Custom Solutions har gennem de seneste år opkøbt flere selskaber, herunder IMS, First Agenda, Ditmer, Co3 og Kapacity og det slutter ifølge Lars Berthelsen ikke med TIMEmSYSTEM.

"Vi kommer til fortsat at opkøbe selskaber, som passer ind i vores øko-system", afslutter han.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87