Vi optimerer verden igennem software

Visma leverer software som forenkler og digitaliserer virksomhedsprocesser. Vi tror på, at vi igennem software kan frigive ressourcer, så magten og overskuddet kommer tilbage hvor det bør være - hos brugeren.

I både den private og offentlige sektor, hjælper vi hver eneste dag næsten én million kunder med at effektivisere deres virksomheder.

Det er derfor, vi er én af Europas førende softwareleverandører.

to Visma medarbejdere diskuterer løsninger foran et whiteboard

Nøgletal og info

Globalt hovedkontor

Oslo

Medarbejdere

13500

Hovedkontor i Danmark

København

Medarbejdere i Danmark

750+


Vismas norske hovedkontor indefra

Vores historie

Det er gået hurtigt siden Visma blev grundlagt i Oslo i 1996 som et såkaldt ISV (independent software provider), da selskaberne MultiSoft, SpecTec og Dovre Information Systems fusionerede. I 1999 var virksomheden vokset til 400 ansatte og var klar til at udvide softwarevirksomheden til andre markeder - herunder det danske marked.

I dag er Visma vokset til mere end 14500 medarbejdere på verdensplan Visma i Danmark tæller nu mere end 1200 passionerede medarbejdere.

Du kan læse hele vores historie her

Vismas produkter og ydelser

Visma har mange forskellige produkter og ydelser i Danmark.

Nogle kender os som software-leverandøren der sender den månedlige lønseddel ud, mens andre kender os som regnskabsprogrammet de dagligt fakturerer kunder med. Mange har arbejdet sammen med én af Vismas dygtige konsulenter, og andre genkender måske slet ikke Visma-navnet, men derimod én af vores mange selvstændige virksomheder.

Se alle vores produkter og ydelser
Medarbejder benytter Vismas software til at scanne pakker på et lager
fem Visma medarbejdere arbejder sammen om en softwareløsning. èn af de fem medarbejdere står op og skriver på et whiteboard

Vil du være med til at digitalisere Danmark?

Vi er vilde med software og de muligheder det giver vores brugere. Men vi ved også, at teknologi ikke er noget uden mennesker. Hver eneste dag har vi dygtige folk der bygger vores produkter, hjælper vores kunder når de har problemer, og bygger bro imellem kompliceret software og virkelige virksomhedsprocesser.

Vil du være en del af ambitionen?

Læs mere på vores karriereside

Presse og PR

Er du på udkig efter de seneste nyheder og billeder fra Visma i Danmark? Vi har samlet alle ressourcer på vores dedikerede presseside. Her kan du også finde kontaktinformationer til vores PR Manager.

Gå til vores presseside

skriverbord med tre computere, der viser analyse af nyheder. Bordet har også kaffekopper og skriveblokke.

Seneste blogopslag fra Visma i Danmark

Default

Knæk koden og bliv belønnet med øl

Visma House dannede endnu engang rammerne for et sjovt og lærerigt Will Code for Beer-event for Vismas medarbejdere på tværs af selskaber og landegrænser.

På jagt efter Vingegaards autografer

Medarbejderne i Vismas selskaber i Danmark kunne i ugerne omkring påske gå på jagt efter signerede autografkort af Jonas Vingegaard, der gemte sig rundt omkring på kontorerne.

e-waste Visma

Visma indsamler medarbejdernes e-waste

Den 18. marts er det World Recycling Day og i den forbindelse opfordres alle Visma-medarbejdere i Visma House til at gå i gemmerne derhjemme og aflevere deres elektroniske affald også kaldet e-waste på kontoret.

To team Jumbo-Visma cykelryttere i fuld fart

Vi elsker cykelsport!

Derfor er vi også stolte sponsorer af cykelholdet Team Jumbo-Visma. De er med helt fremme i feltet blandt de bedste cykelhold i verden, og gør Visma til den første nordiske virksomhed, der sponsorerer et cykelhold i denne skala.

Læs mere om team Jumbo-Visma