Vi optimerer verden igennem software

Visma leverer software som forenkler og digitaliserer virksomhedsprocesser. Vi tror på, at vi igennem software kan frigive ressourcer, så magten og overskuddet kommer tilbage hvor det bør være - hos brugeren.

I både den private og offentlige sektor, hjælper vi hver eneste dag næsten én million kunder med at effektivisere deres virksomheder.

Det er derfor, vi er én af europas førende softwareleverandører.

Visma er en af europas førende softwareleverandører

Nøgletal og info

Globalt hovedkontor

Oslo

Medarbejdere

9500+

Økonomisk vækst(2018)

33%

Hovedkontorer i Danmark

København, Lyngby og Ballerup

Medarbejdere i Danmark

900+

Årlig omsætning(2018)

11.4 milliarder NOK


Vores historie

Det er gået hurtigt siden Visma blev grundlagt i Oslo i 1996 som et såkaldt ISV(independent software provider), da selskaberne MultiSoft, SpecTec og Dovre Information Systems fusionerede. I 1999 var virksomheden vokset til 400 ansatte og var klar til at udvide softwarevirksomheden til andre markeder - herunder det danske marked.

I dag - næsten 20 år senere - er Visma vokset til mere end 9500 medarbejdere på verdensplan Visma i Danmark tæller nu mere end 950 passionerede medarbejdere.

Du kan læse hele vores historie her.

Vismas produkter og ydelser

Visma har mange forskellige produkter og ydelser i Danmark.

Nogle kender os som software-leverandøren der sender den månedlige lønseddel ud, mens andre kender os som regnskabsprogrammet de dagligt fakturerer kunder med. Mange har arbejdet sammen med én af Vismas dygtige konsulenter, og andre genkender måske slet ikke Visma-navnet, men derimod én af vores mange selvstændige virksomheder.

Se alle vores produkter og ydelser

Vil du være med til at digitalisere Danmark?

Vi er vilde med software og de muligheder det giver vores brugere. Men vi ved også, at teknologi ikke er noget uden mennesker. Hver eneste dag har vi dygtige folk der bygger vores produkter, hjælper vores kunder når de har problemer, og bygger bro imellem kompliceret software og virkelige virksomhedsprocesser.

Vil du være en del af ambitionen?

Læs mere på vores karriereside.

Presse og PR

Er du på udkig efter de seneste nyheder og billeder fra Visma i Danmark? Vi har samlet alle ressourcer på vores dedikerede presseside. Her kan du også finde kontaktinformationer til vores PR Manager.

Gå til vores presseside

Vismas virksomheder i Danmark


I Danmark består Visma af en række selvstændige virksomheder inden for divisionerne Visma SMB, Visma Custom Solutions, Visma Enterprise og Visma Commerce Solutions. Vi er fordelt på 6 forskellige kontorer i Storkøbenhavn frem til 2021, hvor vi flytter ind i et nybygget domicil i Carlsberg Byen

Visma SMB

Langebrogade 1 
1411 København K

I Visma SMB er vi næsten 400 dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at levere de bedste cloud-baserede softwareløsninger på markedet. Vores mission er, at give danske virksomheder mere tid til at fokusere på det, de brænder for ved at reducere eller fjerne tunge arbejdsgange og administrative processer.

Vi står bag en række af Danmarks mest anvendte cloud-løsninger inden for ERP, fakturering, regnskab og løn - blandt andet Visma e-conomic regnskabsprogram, Dinero regnskabsprogram, Visma DataLøn Lønsystem, Sproom elektronisk fakturering, Visma Business ERP og Visma.net ERP.

Læs mere om vores virksomheder: 

Visma SoftwareDineroVisma e-conomicVisma DataLønSproomProløn

Visma Software

Visma Consulting

Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

I Visma Consulting og søsterselskaberne Co3, Kapacity, IMS og MIND4iT sidder vi 250 af Danmarks skarpeste konsulenter. Vi er eksperter i forretningsanalyse, it-udvikling, business intelligence og digital markedsføring.

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.

Som it-konsulenter leverer vi standard- og kundetilpassede løsninger, software as a service og konsulentbistand.

Læs mere om vores virksomheder:

Visma ConsultingCo3KapacityMIND4iT IMS

Visma Consulting

Visma Enterprise 

Lautrupbjerg 6
2750 Ballerup

I Visma Enterprise er vi omkring 200 medarbejdere, som står bag Danmarks førende løn- og HR-systemer. Vi er drevet af en stærk ambition om at forbedre og strømline arbejdsgange, så danske virksomheder får mere tid til at fokusere på deres kerneforretning.  

Som en del af det tidligere Bluegarden, har vi mere end 50 års erfaring med løn og HR. Mere end 1.400 mellemstore og store virksomheder bruger hver måned en af vores løsninger, såsom Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit. Vi tilbyder en fuld HRM-suite inden for løn- og personaleadministration samt systemer til tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere.

Læs mere om vores virksomhed

Visma Enterprise

Visma Enterprise

Visma Commerce Solutions

Langebrogade 1
1411 København K

I Visma Commerce Solutions brænder vi for at styrke danske virksomheders konkurrencedygtighed og sammenhængskraft ved at levere de rammer, der skal til for at drive en sikker og succesfuld forretning i vækst og balance.

Mere end 340 medarbejdere har deres daglige gang i Visma Commerce Solutions i Danmark, Sverige og Norge. I Danmark består Visma Commerce Solutions af Visma LogBuy, der forhandler og formidler rabatter og fordele til medarbejderne i landets største virksomheder, kommuner og organisationer og Admincontrol, der udbyder markedsledende løsninger til bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence og M&A.

Læs mere om vores virksomheder:

Visma LogBuyAdmincontrol
Visma Commerce
Visma er stolt sponsor af Team Jumbo Visma

Vi elsker cykelsport!

Derfor er vi også stolte sponsorer af to cykelhold. Team Jumbo-Visma er med helt fremme i feltet blandt de bedste cykelhold i verden, og gør Visma til den første nordiske virksomhed der sponsorerer et cykelhold i denne skala. Med vores sponsorat af Team Rynkeby, hjælper vi et hold af danske cykelentusiaster hele vejen fra Danmark til Paris med målet om at skabe opmærksomhed omkring en velgørende sag

læs mere om team Jumbo-Visma | læs mere om Team rynkeby