Vi optimerer verden igennem software

Visma leverer software som forenkler og digitaliserer virksomhedsprocesser. Vi tror på, at vi igennem software kan frigive ressourcer, så magten og overskuddet kommer tilbage hvor det bør være - hos brugeren.

I både den private og offentlige sektor, hjælper vi hver eneste dag næsten én million kunder med at effektivisere deres virksomheder.

Det er derfor, vi er én af Europas førende softwareleverandører.

to Visma medarbejdere diskuterer løsninger foran et whiteboard

Nøgletal og info

Globalt hovedkontor

Oslo

Medarbejdere

13500

Hovedkontor i Danmark

København

Medarbejdere i Danmark

750+


Vismas norske hovedkontor indefra

Vores historie

Det er gået hurtigt siden Visma blev grundlagt i Oslo i 1996 som et såkaldt ISV (independent software provider), da selskaberne MultiSoft, SpecTec og Dovre Information Systems fusionerede. I 1999 var virksomheden vokset til 400 ansatte og var klar til at udvide softwarevirksomheden til andre markeder - herunder det danske marked.

I dag - næsten 20 år senere - er Visma vokset til mere end 13500 medarbejdere på verdensplan Visma i Danmark tæller nu mere end 1200 passionerede medarbejdere.

Du kan læse hele vores historie her

Vismas produkter og ydelser

Visma har mange forskellige produkter og ydelser i Danmark.

Nogle kender os som software-leverandøren der sender den månedlige lønseddel ud, mens andre kender os som regnskabsprogrammet de dagligt fakturerer kunder med. Mange har arbejdet sammen med én af Vismas dygtige konsulenter, og andre genkender måske slet ikke Visma-navnet, men derimod én af vores mange selvstændige virksomheder.

Se alle vores produkter og ydelser
Medarbejder benytter Vismas software til at scanne pakker på et lager
fem Visma medarbejdere arbejder sammen om en softwareløsning. èn af de fem medarbejdere står op og skriver på et whiteboard

Vil du være med til at digitalisere Danmark?

Vi er vilde med software og de muligheder det giver vores brugere. Men vi ved også, at teknologi ikke er noget uden mennesker. Hver eneste dag har vi dygtige folk der bygger vores produkter, hjælper vores kunder når de har problemer, og bygger bro imellem kompliceret software og virkelige virksomhedsprocesser.

Vil du være en del af ambitionen?

Læs mere på vores karriereside

Presse og PR

Er du på udkig efter de seneste nyheder og billeder fra Visma i Danmark? Vi har samlet alle ressourcer på vores dedikerede presseside. Her kan du også finde kontaktinformationer til vores PR Manager.

Gå til vores presseside

skriverbord med tre computere, der viser analyse af nyheder. Bordet har også kaffekopper og skriveblokke.

Vismas virksomheder i Danmark

 

I Danmark består Visma af en række selvstændige virksomheder inden for divisionerne Visma SMB, Visma Custom Solutions, Visma Enterprise og Visma Commerce Solutions.Visma SMB

I Visma SMB er vi næsten 400 dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at levere de bedste cloud-baserede softwareløsninger på markedet. Vores mission er, at give danske virksomheder mere tid til at fokusere på det, de brænder for ved at reducere eller fjerne tunge arbejdsgange og administrative processer.

Vi står bag en række af Danmarks mest anvendte cloud-løsninger inden for ERP, fakturering, regnskab og løn - blandt andet Visma e-conomic regnskabsprogram, Dinero regnskabsprogram, Visma DataLøn Lønsystem, Sproom elektronisk fakturering, Visma Business ERP og Visma.net ERP.

Læs mere om vores virksomheder: 

Visma SoftwareDineroVisma e-conomicVisma DataLønProLøn

Visma Enterprise 

I Visma Enterprise er vi omkring 200 medarbejdere, som står bag Danmarks førende løn- og HR-systemer. Vi er drevet af en stærk ambition om at forbedre og strømline arbejdsgange, så danske virksomheder får mere tid til at fokusere på deres kerneforretning.  

Som en del af det tidligere Bluegarden, har vi mere end 50 års erfaring med løn og HR. Mere end 1.400 mellemstore og store virksomheder bruger hver måned en af vores løsninger, såsom Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit. Vi tilbyder en fuld HRM-suite inden for løn- og personaleadministration samt systemer til tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere.


Læs mere om vores virksomhed

Visma Enterprise

Visma Commerce Solutions

I Visma Commerce Solutions brænder vi for at styrke danske virksomheders konkurrencedygtighed og sammenhængskraft ved at levere de rammer, der skal til for at drive en sikker og succesfuld forretning i vækst og balance.

Mere end 340 medarbejdere har deres daglige gang i Visma Commerce Solutions i Danmark, Sverige og Norge. I Danmark består Visma Commerce Solutions af Visma LogBuy, der forhandler og formidler rabatter og fordele til medarbejderne i landets største virksomheder, kommuner og organisationer og Admincontrol, der udbyder markedsledende løsninger til bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence og M&A.Læs mere om vores virksomheder:

Visma LogBuyAdmincontrol

Seneste blogopslag fra Visma i Danmark

Visma Summer Interns 2022

Brug sommerferien fra studiet hos Visma

Er du nysgerrig på, hvad et summer internship hos Visma indebærer? Her kan du læse om vores to danske summer interns og hvad, de har brugt deres sommer på. Vismas Summer Internship er et nordisk program, som har stor betydning for hele koncernens fremtidige vækst og udvikling. Vores summer interns bruger deres sommerferie fra studiet […]

Fra smykkedesigner til Scrum Master

Overblik og koordinering Når man er vokset op i en kreativ familie, ligger det måske ikke lige i kortene at gøre karriere indenfor IT-branchen. Thu havde heller ikke selv troet, at hun med en baggrund som smykkedesigner i dag ville arbejde som Scrum Master i et softwarehus. Thu er et af de mennesker, som troligt […]

To team Jumbo-Visma cykelryttere i fuld fart

Vi elsker cykelsport!

Derfor er vi også stolte sponsorer af cykelholdet Team Jumbo-Visma. De er med helt fremme i feltet blandt de bedste cykelhold i verden, og gør Visma til den første nordiske virksomhed, der sponsorerer et cykelhold i denne skala.

Læs mere om team Jumbo-Visma