Visma Acubiz a/s

Vi optimerer jeres udgiftshåndtering

Gør udgiftsprocessen digital og automatiseret med Acubiz. Fra indsendelse af medarbejderudlæg til godkendelse og bogføring.

Om os

En udgiftsproces, der øger samarbejdet på tværs af hele virksomheden

Vi er Visma Acubiz – Jeres Expense Management partner. Vi automatiserer og optimerer virksomhedens administrative processer i forbindelse med medarbejderudlæg. Vores SaaS-løsning sikrer korrekt dokumentation og bogføring.

Effektivisér hverdagen med My Visma

Se hele videoen

Vores produkt

Vores mål er at hjælpe virksomheder med at optimere deres proces for Expense Management

Uanset om det drejer sig om udlæg, køb på firmakort, diæter, kørsel eller fakturahåndtering, så hjælper vi jer med at digitalisere og automatisere jeres proces for udgiftshåndtering.

Vores software tilbyder udgiftshåndtering, digital dokumentation og realtidsdata for virksomheder. Med et tilpasset work- og godkendelsesflow kan virksomheder effektivt administrere udgifter og integrere data med jeres eksisterende systemer.

Læs mere
280.000
Brugere
52
Lande

Vores historie

IT-Consulting grundlægges

I 1997 grundlægger Lars de Nully IT-Consulting med en vision om at forenkle virksomheders administrative processer. I begyndelsen fokuserer IT-Consulting på, at udvikle skræddersyede løsninger til at imødekomme kundernes behov og ønsker. Som en IT-leverandør tilbyder vi innovative løsninger til at understøtte forskellige forretningsprocesser.

IT-Consulting skifter navn til Acubiz

I 2003 ændrer vi vores strategi og beslutter os for at fokusere på ét område: Expense Management. Denne ændring gør, at vi nu specialiserer os i håndteringen af alle typer medarbejderudgifter. Derudover skifter vi navn til Acubiz. 

Abonnementløsning introducers

Op til nu følger vi en traditionel licensbaseret forretningsmodel, hvor vores software bliver solgt med en engangsbetaling for en licens. Men i 2008 tager vi et skridt hen imod en abonnementsbaseret model. Her betaler kunderne enten pr. bruger pr. måned eller baseret på transaktioner. Denne omstilling viser sig at være afgørende for vores fortsatte succes og er stadig den primære forretningsmodel, vi opererer med i dag.

De første applikationer lanceres

Acubiz lancerer tre forskellige apps i 2013: Capture, Mileage og Approve,  som var forgængeren til det Acubiz, vi kender i dag.  

Med Capture kan kontantudlæg og køb på firmakort håndteres, Mileage gør det muligt at administrere firmarelateret kørsel, og Approve gør det let at godkende medarbejdernes udgifter og kørsel. Disse apps er et vigtigt skridt i retning af at gøre udgiftshåndtering mere effektivt og tilgængeligt via mobile enheder.

ISAE 3402 certificering og lancering af Fast Track

2015 modtager vi vores første ISAE 3402-certificering, da vi etablerer os som en serviceudbyder, med fokus på kontrol, drift og generelle forretningsgange, især inden for datasikkerhed. Denne internationalt anerkendte standard har været en fast del af Acubiz lige siden.

2015 er også året for lancering af Fast Track, her udfordrer vi den traditionelle proces for rejseafregning. I stedet for at samle alle udgifter i én rejseafregning, giver vi brugerne mulighed for at behandle og afslutte udgifter, når de opstår. Vi var pioneer på dette område, og i dag er Fast Track den primære metode til håndtering af udgifter.

Timeregistrering med Acubiz Time

i 2017 tager vi skridtet videre ved at lancere Acubiz Time, i dag kendt som vores tidsregistrering. Vi begynder i det små med en digital- og en selvstændig løsning, der kan registrere og administrere simpel arbejdstid, ferie og fravær. 

Fra fire separate apps bliver til én app

I 2018 lancerer vi Acubiz One, en ændring, der kombinerer de fire separate apps til håndtering og godkendelse af udgifter og kørsel i én enkelt app. Acubiz One, nu kendt som Acubiz, tilbyder fra nu af en brugervenlig løsning til håndtering af udgifter, kørsel, tid og senere fakturahåndtering. 

Acubiz bliver til Visma Acubiz

Vores rejse tager en spændende drejning i december 2021, hvor vi bliver en del af Visma-familien. Det blev dengang besluttet, at Acubiz skal køre videre som et selvstændigt selskab, men at vores løsninger fremover også tilbydes som en del af Visma Enterprises samlede værditilbud inden for HR- og lønløsninger til danske virksomheder.

25 års ekspertise inden for Expense Management

I 2022 kunne vi stolt fejre vores 25-års jubilæum og vores rejse indenfor Expense Management. Med 300.000 brugere fordelt på mere end 1.000 virksomheder i 52 lande er det tydeligt, at vores fokus har båret frugt.

Udlæg & køb på firmakort

Fleksibel proces for medarbejderudlæg

Slip for besværet med manuel udlægshåndtering og håndtering af firmakorttransaktioner. Med Acubiz får I en effektiv løsning, der automatiserer hele processen og giver jer mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Spar tid, undgå fejl og få bedre kontrol over virksomhedens udgifter.

CO2-Tracker

En grønnere proces

Acubiz' CO2-tracker gør det nemt at beregne jeres virksomheds transport-CO2-aftryk, uanset transporttype. Det er afgørende for virksomhedens ESG-rapportering og viser jeres langsigtede engagement i bæredygtighed, skaber værdi og styrker omdømmet.

Bliv en del af teamet

Bliv en del af Visma Acubiz

vi er 45+ dedikerede medarbejdere, på tværs af 7 afdelinger, som alle arbejder sammen som et team. Skal du være med?

Karriere i Visma Acubiz

Er det dig vi mangler?

Vi tror på, at en uformel og åben dialog, som tager udgangspunkt i mennesket frem for stillingen, er vejen til et godt og innovativt arbejdsmiljø.

Se hvordan, vi arbejder i Visma Enterprise

Se hele videoen

Værdisæt & leveregler

Samarbejde

Vi prioriterer samarbejde som grundlaget for vores succes. Vi søger altid den bedste løsning for fællesskabet og støtter op om fælles beslutninger. Gennem konstruktiv feedback og tydelig kommunikation skaber vi et miljø, hvor vi alle bidrager til og deler i vores fælles succes.

Ansvarlighed

Ansvarlighed er hjertet af vores arbejdskultur. Vi tager ansvar for vores mål, fokuserer på muligheder, og handler med initiativ og faglig stolthed. Vi skaber værdi for alle involverede parter ved at overholde aftaler og deadlines og altid spørge os selv, hvordan vi kan bidrage bedst muligt.

Innovation

Vi omfavner innovation og lader det være fokus bag vores udvikling. Vi støtter og hjælper hinanden med at blive bedre, ved at stille spørgsmål, udfordre status quo og lære af vores fejl. Vi værdsætter input fra alle niveauer og er åbne over for nye idéer og måder at gentænke vores arbejdsgange på. Ved at fremme en kultur, hvor innovation trives, sikrer vi, at vi altid stræber efter at forbedre os og finde nye og bedre måder at gøre tingene på.

Integritet

Vi værdsætter integritet som en central værdi. Vi handler etisk og respektfuldt, bidrager til et miljø af værdsættelse og antager det bedste i andre. Vi siger fra over for upassende adfærd og kommunikerer ærligt og retfærdigt.

Heading

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ac in urna id libero
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ac in urna id libero
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Cerca de 500,000 empresas contam connosco para fornecer os seus sistemas financeiros. Mais de 10 milhões de pessoas recebem os seus recibos de salário mensais através da Visma - e mais de 3 milhões de estudantes, professores e pais utilizam os sistemas escolares da Visma. Tu podes deixar a tua marca aqui.
Acreditamos que esta é uma das muitas coisas maravilhosas de pertencer à nossa equipa: tens a oportunidade de contribuir para soluções que as pessoas realmente precisam. Junta-te a nós na criação de um futuro melhor - simplificando a vida das pessoas.
Product development

Tal como a tecnologia não se resume apenas a software, o marketing não se limita a vender produtos. Cultivamos uma cultura sólida para construir marcas robustas, onde tu, como profissional de marketing, és uma peça fundamental, altamente valorizada em toda a organização.
Preferes equipas mais pequenas ou maiores? És designer, copywriter, estratega ou profissional de marketing digital? Temos lugar para ti!
Marketing

Da inspiração à interatividade

As nossas ferramentas
Utilizamos uma variedade de ferramentas com o objetivo de transformar ideias em experiências visuais envolventes, uma vez que são essenciais para compreender as necessidades dos nossos clientes e garantir uma usabilidade eficaz.
Adoção de metodologias ágeis e interativas
Procuramos uma abordagem ágil e intuitiva, de forma a ajustar continuamente o trabalho da equipa, no sentido de obter resultados alinhados com as necessidades dos nossos clientes.
Aperfeiçoamento constante
Estamos em constante procura por novas tendências, feedback dos utilizadores e aplicação de novos conceitos de forma a permanecer na vanguarda da inovação. Isto não só fortalece a eficácia na resolução de problemas, como também contribui para a criação de experiências significativas.
Colaboração multidisciplinar
A colaboração entre designers, programadores, e outras equipas é um dos pontos fortes. Uma equipa coesa, onde diferentes conhecimentos se complementam, cria soluções mais integradas, melhorando a experiência do utilizador em todas as fases do processo.
UX/UI Design

Equipas felizes, empresa de sucesso

Gestão e desenvolvimento de talentos
Desenvolvemos e implementamos estratégias que alinham os objetivos organizacionais com a gestão de recursos humanos. Oferecemos oportunidades de desenvolvimento profissional para promover o crescimento e a retenção de talentos.
Criamos relações laborais sólidas
Estabelecemos canais de comunicação eficazes para manter os colaboradores informados e envolvidos. Promovemos atividades de teambuilding regulares, incentivando um ambiente de trabalho harmonioso.
Cultura organizacional forte
Criamos sistemas de avaliação de desempenho para motivar e melhorar o desempenho dos colaboradores. Preservamos uma cultura organizacional positiva e alinhada com os valores da empresa.
Eficiência operacional e melhoria contínua
Implementamos processos eficientes para otimizar a gestão de recursos humanos. Promovemos uma cultura de feedback construtiva e procura constante por melhorias.
Gestão & RH

Conquistamos o futuro juntos

O nosso compromisso
Comprometemo-nos a proporcionar valor contínuo aos clientes ao longo do tempo, apresentando novas funcionalidades ou oportunidades benéficas para o seu negócio. Somos pró-ativos na compreensão das necessidades específicas dos clientes.
Estabelecemos parcerias de sucesso
Estabelecemos parcerias com empresas de renome e com uma gama de produtos que completam os nossos produtos. Temos como objetivo acrescentar valor aos negócios dos nossos clientes, procurando atingir as melhores soluções tecnológicas e satisfazendo as suas necessidades.
Inovação orientada pelo cliente
Assumimos o compromisso com a incorporação do feedback do cliente no processo de inovação, desenvolvendo melhorias e funcionalidades alinhadas com as necessidades identificadas pelos clientes.
Seja nosso agente
Faça parte de um grupo exclusivo de empresas com o nosso Programa de Agente Oficial Moloni. Como Agente Moloni irá beneficiar do nosso percurso, fazendo parte de uma multinacional em fase de forte expansão.
Comercial & Vendas

Mobilidade sem limites

Diversidade na oferta
Desenvolvemos um conjunto de apps móveis para uma gestão empresarial completa, oferecendo controlo total e acesso em tempo real a todas as operações, otimizando a eficiência e a tomada de decisões em movimento.
Mobilidade total
Transformamos o seu telemóvel numa poderosa ferramenta de gestão! Esteja a par da evolução do seu negócio, saiba quanto faturou, confira o seu stock em tempo real e emita documentos através do seu telemóvel a qualquer hora e em qualquer lugar!
Qt and React Native Framework
Iniciamos a nossa jornada com a estrutura Qt baseada nas linguagens C++, Javascript e QML, mas nos nossos novos projetos estamos a introduzir a estrutura React Native.
As nossas integrações
Para facilitar a vida dos nossos clientes, temos várias integrações com parceiros-chave na faturação e impressão (Sunmi e x64), e ainda na receção de pagamentos (Teya, Paybyrd, SIBS, Reduniq), tudo num único dispositivo.
Desenvolvimento Apps Móveis

Codificamos o futuro online

A equipa
Diversos membros compõem a nossa equipa, assumindo funções como Senior Full-Stack, programadores Full-Stack de nível médio, programadores Full-Stack Juniores, programadores Front-End de nível médio e, ainda, como Técnico de Helpdesk.
O produto
Dentro da nossa plataforma, oferecemos uma solução equilibrada que garante total conformidade fiscal com a Autoridade Tributária. A nossa infraestrutura robusta integra uma plataforma de faturação sofisticada complementada por ferramentas essenciais de gestão.
Pontos fortes
Competências coletivas em várias tecnologias. Compromisso com a aprendizagem contínua. Fiabilidade para atender às exigências do projeto. Sinergia colaborativa impulsionando a produtividade e a inovação.
O nosso ambiente
Trabalhamos com tecnologias open source (PHP, HTML, JS, React, Node.JS, MySQL) num ambiente de carga de trabalho elevada, promovendo a colaboração entre todos e tirando partido das diversas competências para a obtenção de resultados excecionais.
Desenvolvimento Web

Ideias que inspiram, empresas que crescem

Comunicação
Combinamos estratégias de comunicação eficazes para destacar conquistas, promover produtos e manter uma ligação forte com a audiência, transmitindo uma narrativa dinâmica.
Marketing
Unimos criatividade e estratégia para promover os nossos produtos e estabelecer presença online. Estamos comprometidos em manter a nossa marca na linha da frente do setor, comunicando de forma eficaz o valor dos nossos avanços tecnológicos.
Desenvolvimento contínuo
Adaptamo-nos às tendências, refinamos estratégias e promovemos a aprendizagem contínua. Esta abordagem dinâmica garante o impulsionamento de forma eficaz e inovadora das nossas iniciativas.
Comunicamos soluções
Comunicamos tecnologia de forma clara e impactante, simplificando a complexidade e destacando os benefícios. A nossa abordagem visa conectar efetivamente o valor das soluções ao público, inspirando confiança e compreensão.
Comunicação & Marketing

O teu sucesso é a nossa missão

Equipa especializada
Temos uma equipa especializada e que atende aos vários mercados, com um amplo conhecimento dos nossos produtos, permitindo respostas precisas e soluções adequadas.
Canais de Comunicação
Dispomos de diversos canais de comunicação: telefone, email, live chat, ou até mesmo redes sociais, proporcionando uma experiência omnicanal, além do material de suporte digital disponível no nosso site.
Assistência e Suporte Técnico
Fornecemos suporte técnico rápido e eficaz. Comunicamos de forma clara e concisa para garantir que os clientes compreendam facilmente as orientações e informações fornecidas.
Eficiência na resolução de problemas
Compreendemos as preocupações e frustrações dos nossos clientes. Além disso, somos capacitados para resolver problemas de maneira eficiente, garantir a satisfação do cliente e construir relacionamentos positivos.
Apoio ao Cliente
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vores ledige stillinger

I øjeblikket er der ikke nogen ledige stillinger hos Visma Acubiz a/s.
18/3/2024
Software Developer
Nørresundby
18/3/2024
Cloud Engineer
Nørresundby
4/3/2024
Technical Lead for Fintech
Software Development, Technical Project Management
København
13/2/2024
Product Manager, Design System
Change Management, Customer insights, Product insights
København
14/3/2024
People Business Partner
København
19/3/2024
Web Developer for e-conomic's Marketing department
København
22/3/2024
Marketing Team Lead (Maternity Cover)
København
5/3/2024
Head of Support til Planet WOW
Customer Success, People Management
København
4/3/2024
Senior Software Developer (C#/React)
Software Development
København
5/1/2024
Customer Advisor til ekstraordinær kundeservice på telefonen
Customer Success
København
15/3/2024
Skriftlig kundeservice superstjerne til Planet WOW
Customer Success
København
22/3/2024
Senior Partner Account Manager
København
8/3/2024
Legal Student Assistant
København
25/4/2023
Kundeservice superhelt til Danmarks største regnskabsprogram
Customer Success
København
1/3/2024
Praktikant - Softwareudvikler
Software Development
Aarhus

Vores medarbejdere

At jeg opnår resultater gennem mit job er virkelig vigtigt for mig. At jeg yder noget, og at jeg kan se, at min rolle er vigtig i den store sammenhæng, betyder meget for min motivation.

Sidsel

Databogholder

Jeg har især nydt at arbejde med optimeringen af vores hjemmeside og blog, da det gav mig mulighed for at anvende min kreativitet og samtidig lære mere om SEO og webdesign.

Adrian

Studentermedhjælper

Med Visma i ryggen, får vi det bedste fra to verdener: fra det familiære, agile og korte beslutningsprocesser til et stort netværk med dedikerede kollegaer som jeg kan sparre med og som mange gange har svaret på det, jeg ikke nødvendigvis selv ved noget om.

Hans-Jørgen

Senior udvikler

Jeg kan godt lide at finde ud af, hvad der interesserer mennesker og forstå hvorfor de gør, som de gør

Dorthe

Senior konsulent

1

Jeg kan godt lide at finde ud af, hvad der interesserer mennesker og forstå hvorfor de gør, som de gør

Dorthe

Senior konsulent

Visma Acubiz - Dorthe

Jeg kan godt lide at finde ud af, hvad der interesserer mennesker og forstå hvorfor de gør, som de gør

Dorthe

Senior konsulent

Med Visma i ryggen, får vi det bedste fra to verdener: fra det familiære, agile og korte beslutningsprocesser til et stort netværk med dedikerede kollegaer som jeg kan sparre med og som mange gange har svaret på det, jeg ikke nødvendigvis selv ved noget om.

Hans-Jørgen

Senior udvikler

Visma Acubiz - Hans-Jørgen

Med Visma i ryggen, får vi det bedste fra to verdener: fra det familiære, agile og korte beslutningsprocesser til et stort netværk med dedikerede kollegaer som jeg kan sparre med og som mange gange har svaret på det, jeg ikke nødvendigvis selv ved noget om.

Hans-Jørgen

Senior udvikler

Jeg har især nydt at arbejde med optimeringen af vores hjemmeside og blog, da det gav mig mulighed for at anvende min kreativitet og samtidig lære mere om SEO og webdesign.

Adrian

Studentermedhjælper

Visma Acubiz - Adrian

Jeg har især nydt at arbejde med optimeringen af vores hjemmeside og blog, da det gav mig mulighed for at anvende min kreativitet og samtidig lære mere om SEO og webdesign.

Adrian

Studentermedhjælper

At jeg opnår resultater gennem mit job er virkelig vigtigt for mig. At jeg yder noget, og at jeg kan se, at min rolle er vigtig i den store sammenhæng, betyder meget for min motivation.

Sidsel

Databogholder

Visma Acubiz - Sidsel

At jeg opnår resultater gennem mit job er virkelig vigtigt for mig. At jeg yder noget, og at jeg kan se, at min rolle er vigtig i den store sammenhæng, betyder meget for min motivation.

Sidsel

Databogholder

Her befinder vi os

Centralt placeret og med få minutters gang til både S-tog og metro finder du vores kontor, som er en del af Visma House. I helt nye og inspirerende lokaler, finder du Visma Acubiz på 3 sal.

No items found.

København

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Vi er placeret i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium.

Adresse

Gærtorvet 1-5

1799 København V

Danmark

Ræk ud til os

Visma Acubiz a/s

Privatlivspolitik
Kontaktinformation

Visma Acubiz A/S

Gærtorvet 1-5

1799 København V, Danmark

CVR: 20950587

+45 70 214 215[email protected]
Fakturainformation

eInvoice

Faktura sendes til

Visma Acubiz A/S

Gærtorvet 1-5

1799 København V, Danmark

CVR: 20950587

Social media

Følg os på de sociale medier

Drag