Gå til hovedsiden

Vi byder e-conomic velkommen i Visma familien

Det er med stolthed, vi i idag har offentliggjort, at Visma koncernen har købt e-conomic.

Det er med stolthed, vi i dag har offentliggjort, at Visma koncernen har købt e-conomic. e-conomic var indtil i dag en af Visma Software største konkurrenter på det danske marked. Der er nu åbnet op for, at vi sammen kan skabe endnu større værdi for eksisterende og nye kunder i Danmark. Øystein Moan, administrerende direktør for Visma koncernen, forklarer med egne ord købet af e-conomic som:

… en vigtig brik i Vismas fokus på automatisering og effektivisering i regnskabsvirksomheder og SMV’er i Danmark. Vi mener at dette vil give nye muligheder og skabe værdi for eksisterende og nye kunder i Danmark.

Fælles vision for fremtiden

Den fælles, fremtidige vision er at gøre regnskabsprocesserne mere enkle for små og mellemstore virksomheder og stadigt fokusere på automatisering og effektivisering af regnskabsvirksomheder og SMV’er i Danmark. Visma har pr. i dag en bred produktportefølje, som vil komme e-conomics kunder til gode.

Hverdagen forbliver den samme for vore kunder og partnere

Købet af e-conomic byder ikke på forandringer for vores nuværende kunder og Partnere. Visma Softwares produktportefølje supporteres og sælges fortsat som hidtil. For Visma Softwares medarbejdere betyder købet, at det nuværende hovedsæde i Herlev skiftes ud med et nyt hovedsæde på Christianshavn, hvor e-conomic holder til i dag.

Eilert Hanoa overtager direktørposten i e-conomic

Eilert Hanoa, som i dag er chef for softwareenheden i Vismas SMV-division, indtræder som administrerende direktør for e-conomic.

Vi glæder os i Visma Software meget til at påbegynde vores nye hverdag sammen med e-conomic og udvikle de bedste produkter til det danske marked og tilbyde den bredeste produktportefølje Og vi ser frem til et tæt samarbejde omkring de synergier og det potentiale, der opstår.

Kort om e-conomic

e-conomic (www.e-conomic.dk), som blev etableret i 2001 i København, er en af de førende leverandører af SaaS-regnskabsløsninger til små og mellemstore virksomheder i Europa med > 100.000 kunder inden for kerneproduktet e-conomic, og med > 230.000 registrerede brugere af virksomhedens simple produkt for fakturering, udgiftsstyring og regnskab, Debitoor (www.debitoor.com). e-conomic tilbyder en simpel, tidsbesparende og samarbejdende regnskabsløsning til en fragmenteret og ringe udnyttet gruppe af SMV’er og revisorer (> 3.500 regnskabspartnere) via et SaaS-abonnement. Virksomheden driver forretning på kernemarkedet i Danmark og betjener kunder på tværs af en lang række Europæiske lande, herunder Norge, Sverige, Spanien, Tyskland og Storbritannien

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.