Visma Consulting

Vi digitaliserer Danmark

Når standard ikke er nok

Vi leverer forretningsbærende it-løsninger for vores ambitiøse kunder. Vi skaber it-løsninger fra bunden eller baserer dem på standardsystemer. Vi har markedets førende leverancemodeller og trækker på spidskompetencer fra hele Visma-familien, når vi rådgiver, udvikler og integrerer.

Vi er digital totalleverandør af dine it-løsninger.

Kontakt os

Forretningsbærende løsninger

Vores erfarne konsulenter udvikler IT fra arkitektur til vedligehold. Vores speciale er integration og samarbejde, og vores løsninger kombinerer ofte mange løsningstyper og software-dicipliner.

Fleksibelt samarbejde

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Godt miljø med stærke profiler

Vi er flest it-udviklere, en del forretningskonsulenter, men også UX’ere, projektledere og en enkelt fransk kok. Vi møder alle med åbenhed, humor og seriøsitet.

Vi lever af vores konsulenters faglige dygtighed. Derfor har vi fokus på personlig udvikling, certificeringer og kurser. Indimellem leger vi med nye gadgets og IoT i laboratoriet - vores tekniske sandkasse-frirum.

Vi har et moderne domicil i Lyngby, men sidder ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os, for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Visma Consulting som arbejdsplads

Kunder, der gør en forskel


Den store Visma-familie

Vi er omkring 150 dedikerede medarbejdere i Visma Consulting Danmark. Vi er eksperter i at levere forretningsbærende it-projekter og trækker på kompetencer fra Visma-virksomheder i hele Nordeuropa, når vi løser opgaver for vores kunder.

Som ansat vil du opleve et rigt internationalt samarbejde, og at din karriere altid vil udvikles og få tilbudt nye muligheder.

Visma Consulting
150 medarbejdere
200 kunder
Domicil i Lyngby
Omsætning 2018: 235.726.000 DKK

Visma-koncernen
10.000 medarbejdere
1.000.000 kunder
Selskaber i hele Nordeuropa
Omsætning 2018: 11.389.313.000 NOK

I foråret 2021 flytter alle danske Visma-selskaber sammen i et nyt stort domicil i Carlsberg Byen. Vi glæder os til at skabe nye og frugtbare synergier, og til at dele de lækre faciliteter med dig.

Kontakt

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby
72 18 30 00
consulting.dk@visma.com
CVR-nr. 29973334

Bliv kontaktet af os