It-udvikling og rådgivning

Vækst og forandring kræver stærke it-løsninger og solidt samarbejde. Løft din forretning med en løsning skabt fra bunden eller ud fra et standardsystem.

Vi er bedst sammen

Succesfulde forretningsbærende løsninger skabes kun med tæt samarbejde. Når du vælger Visma Consulting som digital totalleverandør, får du glæde af markedets førende leverancemodeller og spidskompetencer fra hele Visma-koncernen.

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Kontakt os

Forretningsbærende løsninger

Vores erfarne konsulenter udvikler IT fra arkitektur til vedligehold. Vores speciale er integration og samarbejde, og vores løsninger kombinerer ofte mange løsningstyper og software-discipliner.

Godt miljø med stærke profiler

Vi er flest it-udviklere, en del forretningskonsulenter, men også UX’ere, projektledere og en enkelt fransk kok. Vi møder alle med åbenhed, humor og seriøsitet.

Vi lever af vores konsulenters faglige dygtighed. Derfor har vi fokus på personlig udvikling, certificeringer og kurser. Indimellem leger vi med nye gadgets og IoT i laboratoriet - vores tekniske sandkasse-frirum.

Vi har et moderne domicil i Lyngby, men sidder ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os, for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Visma Consulting som arbejdsplads

Kunder, der gør en forskel


Den store Visma-familie

Vi er omkring 600 dedikerede medarbejdere i Visma Consulting Danmark. Vi er eksperter i at levere forretningsbærende it-projekter og trækker på kompetencer fra Visma-virksomheder i hele Nordeuropa, når vi løser opgaver for vores kunder.

Som ansat vil du opleve et rigt internationalt samarbejde, og at din karriere altid vil udvikles og få tilbudt nye muligheder.

Visma Consulting
600 medarbejdere
Domicil i Carlsberg Byen
Omsætning 2020: 334.137.000 DKK

Visma-koncernen
12.500 medarbejdere
Selskaber i hele Nordeuropa
Omsætning 2020: € 1.741 millioner

Kontakt

Visma Consulting A/S

København
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Aarhus
Mariane Thomsens Gade 2F
8000 Aarhus C
Telefon: 87 34 44 54

Send os en mail: consulting.dk@visma.com

Bliv kontaktet af os