Visma har det rette program til at hjælpe dig med dit regnskab

Digital markedsføring og e-handel tilpasset til din hverdag

Vi er eksperter i digital markedsføring og e-handel og har løsninger, der passer til din virksomheds behov og dine kunders hverdag.

Vi får din markedsføring online

Vi har en lang række ydelser inden for både Digital markedsføring og e-handel. Så lige meget om du er på udkig efter hjælp til en hjemmeside, en webshop, sociale medier, søgemaskineoptimering - eller måske endda flere på samme tid - har vi en løsning til dine behov.

 

Device (4).png

Hvad er Digital markedsføring og e-handel?

Digital markedsføring og e-handel er to emner, som er nært beslægtede. Hvor e-handel er koncentreret omkring at give brugerne på et website mulighed for at købe produkter og ydelser direkte på websitet, er digital markedsføring øvelsen i, hvordan du kan udnytte de mange muligheder de digitale kanaler åbner for til at markedsføre virksomhed, brand, produkter og ydelser.

Ofte har den digitale markedsføringsindsats en direkte afsmitning på en virksomheds e-handel, da en digital kampagne mange gange har som mål at sende brugere videre til virksomhedens eget website. Derfor er det som virksomhed også vigtigt, at der er sammenhæng mellem en virksomheds digitale markedsføringsindsatser og det website, der skal danne endestation for en virksomheds brugere.  

Både e-handel og Digital markedsføring dækker også over en række underemner. F.eks. kan du benytte dig af social medie markedsføring, annoncering og søgemaskineoptimering til at sørge for, at din virksomhed altid er til stede, der hvor dine kunder er.

Når dine kunder efterfølgende klikker sig videre til din webshop eller hjemmeside, er du klar til at tage godt i mod dem og vise dem, hvordan din virksomhed kan hjælpe. Endelig, hvis du er dygtig - og måske også en smule heldig -  tager dine kunder kontakt. Hvis de skulle skrive sig op til et af dine nyhedsbreve, kan du bruge e-mail marketing til at holde dine kunder opdateret på det seneste nye fra din virksomhed.

 

Hvilket program skal jeg vælge til mit regnskab?

Hvorfor skal min markedsføring være online?

E-handel og digital markedsføring har det til fælles, at de benytter internettet som base for markedsføring - det er der en række årsager til. Når du flytter din markedsføring online, bevæger du dig ind i internettets verden. En verden som aldrig sover og som mange af dine potentielle kunder - og måske også konkurrenter - allerede føler sig hjemmevante i.

Heldigvis er indgangen til digital markedsføring ret ligetil. Det kræver ikke mere end f.eks. at åbne en virksomhedskonto på  en af de tilgængelige sociale medier eller starte dit eget website. Det betyder også, at selvom digital markedsføring kan være dyrt at beskæftige sig med, er det som udgangspunkt meget billigere end traditionel markedsføring - og du kan selv bestemme, hvor meget du til en start vil investere i din indsats.

Ikke nok med, at det som udgangspunkt er billigere at markedsføre online, er det i højere grad muligt at både at forstå og herefter målrette din online kommunikation til en specifik målgruppe, som ellers kan være svær at ramme med mere traditionelle metoder som tv-reklamer eller avisannoncer. 

 

Visma har over 20 års erfaring med regnskab

I Visma er vi eksperter i både e-handel og digital markedsføring

Som en af Nordeuropas største og ældste softwarevirksomheder er vi i Visma vant til at bevæge os i internettets og brugernes verden. Vi har været med fra starten og er klar til at bruge vores viden til at hjælpe dig og din virksomhed i gang og videre med både digital markedsføring og e-handel.

Læs mere om Visma i Danmark

 

Læs mere om digital markedsføring og e-handel på Visma-bloggen