Bæredygtighed

Medarbejderne
er drivkraften bag vores initiativer

Digitalisering, innovation og lokale initiativer udgør grundstenene i vores arbejde med bæredygtighed.

“Digitalisering er en del af vores bæredygtige indsats”

Se, hvordan vi arbejder med bæredygtighed i Visma. 

Fokusområder i Visma på tværs af lande

Vores initiativer i Danmark 

Medarbejderne er kernen i vores bæredygtigheds-strategiVores arbejde med bæredygtighed favner bredt, og vi arbejder med alt fra CO2-udledning via datacentre til diversitet, medarbejdertrivsel, frivilligt arbejde og elektronisk affald.

e-conomic er en af virksomhederne i Visma, som går forrest i arbejdet med bæredygtighed. Her er arbejdet med bæredygtighed en naturlig forlængelse af medarbejdernes hverdag og en integreret del af virksomhedens forretningsstrategi.

“I e-conomic arbejder vi ikke med bæredygtighed, fordi vi skal. Vi arbejder med bæredygtighed, fordi vi gerne vil.
Nicoline Weih, CSR Manager

Vores initiativer favner bredt

En mangfoldig arbejdsplads

Vores medarbejdere er kernen til vores succes, og vi har et ønske om at være en arbejdsplads for alle. Derfor arbejder vi aktivt på at skabe en endnu mere mangfoldig, retfærdig og inkluderende arbejdsplads og kultur for vores medarbejdere.

Diversitet

Mangfoldighed handler ikke kun om køn, etnicitet eller seksuel orientering. Det handler også om vores individuelle egenskaber, der giver os forskellige perspektiver og holdninger, såsom alder, livserfaring, tro, uddannelse, ophav, fysiske- og mentale evner.

Jo mere vi supplerer hinandens styrker, desto mere effektive og alsidige er vi på arbejdet. Og vi kan se, hvordan teams med forskellig baggrund øger kreativiteten og innovationen og skaber større medarbejdertilfredshed.

Retfærdighed

Vi sikrer, at alle har de samme rettigheder og bliver behandlet ens uanset baggrund eller religion. Hos os er der plads til alle behov og alle typer af mennesker, og det er i høj grad afspejlet i Visma i dag.

Medarbejderne har mulighed for hjemmekontor, vi har etableret flerreligiøse rum, og vi tilbyder skærmbriller og gratis træning og kostvejledning.

Inklusion

I Visma ønsker vi at understøtte en kultur, hvor alle medarbejdere føler sig respekteret, værdsat og inkluderet uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet og handicap.

Al inklusion starter med oplyste medarbejdere. Og foruden bevidstheden omkring inklusion i hele Visma, er interne retningslinjer, procedurer og politikker med til at støtte op om vores ambitioner på området. 

Vi har en Whistleblowerkanal, hvor medarbejdere anonymt kan anmelde episoder, såfremt de oplever ikke-inkluderende adfærd.

Rapporter om bæredygtighed

Læs om vores aktiviteter og seneste resultater   

Software til danske virksomheder og den offentlige sektor

Drag