Teknologi i Visma

Ny teknologi og højeste sikkerhed

Vi udvikler software, som hver dag hjælper millioner af kunder på tværs af Europa med at drive deres forretning effektivt.

Visma har mere end 1,5 millioner i Europa og Latinamerika, som alle er afhængige af vores teknologi. Vi udvikler sikker software, der imødekommer vores kunders mål og behov i dag og i fremtiden.

Sikkerhed er en mærkesag for os

Vores kunder stoler på os, og lader os behandle deres følsomme data, og derfor er det afgørende, at vores sikkerhedsniveau er højt. Og det er det. Sikkerhed er en del af vores mindset og er indlejret i alle vores produkter og services.

For at opnå de højeste sikkerhedsstandarder har vi udviklet Visma Application Security Program (VASP) og Visma Cloud Delivery Model (VCDM).

Tech i Visma

Visma udgør et af de største tech-fællesskaber i Europa – og vi deler alle den samme start-up mentalitet og passion for det, vi laver. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og stræber altid efter at levere software i verdensklasse.

Softwareudvikling i Visma

Vi fokuserer kontinuerligt på at levere endnu bedre, mere sikker og hurtigere software til vores kunder i Danmark og på tværs af Europa. 

  • Vores løbende leverancemodel giver mulighed os mulighed at arbejde agilt og være innovative.
  • Med vores DevOps-tilgang arbejder vi i tværfunktionelle og autonome teams med ejerskab for egen kode og infrastruktur.
  • Public cloud gør os i stand til at forbedre leverancer, skalere vores kapacitet og undgå afhængigheder.

eBook 

Vi udvikler produkter, som virksomheder og udviklere elsker

Som Europas største netværk af SaaS-virksomheder ved vi hvilke faktorer, der er afgørende, når ny software udvikles.

Drag