Alt under ét klik

Skab overblik og gennemsigtighed med én platform, der understøtter hele jeres organisation gennem alle medarbejderens faser - fra ansøgning til fratrædelse. My Visma kan du med ét klik få adgang til blandt andet

 


My Visma app'en

App'en giver medarbejdere et nemt overblik over deres løbende optjente feriedage, derudover har den flere smarte funktioner

    Ønsk ferie direkte i app'en, og modtag en notifikation når registreringen er blevet godkendt eller afvist
   

Nem registrering af sydom og fravær

    Tilpas app'en efter behov til at se omsorgsdage, timebank, seniordage etc.


Se mere om My Visma →

 

 

 

Sæt strøm til jeres tidsregistrering med Visma Time

Med Vismas tidsregistreringssystem, Visma Time, kan I nemt effektivisere jeres tidsregistrering. Løsningen kan tilgås via app og kan tilpasses jeres virksomheds behov i forhold til overenskomster, overtidsregler, afspadsering osv. 

Visma Time kan også integreres til jeres øvrige systemer såsom løn og økonomi.

Læs mere om Visma Time

Mangler du overblik over den nye ferielov? 

Klik ind på visma.dk/ferielov, og bliv klogere på de vigtigste deadlines og ændringer, og hvad de kan få af betydning for dine administrative opgaver samt virksomhedens økonomi.

Visma Løn - markedets stærkeste lønløsning

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre jeres lønadministration nemt og overskueligt. Vi tilbyder et af markedets mest anvendte lønsystemer - Visma Løn (tidligere MultiLøn).

Læs mere om Visma Løn

Visma HR - strømlinet HR-administration

Visma HR (tidligere kendt som Orkidé) er Vismas personaleadministrative løsning, der samler alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. Visma HR er direkte integreteret til Visma Løn, således at alle personaleinformationer kun skal vedligeholdes ét sted. 

Vores kunder ønsker at samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. Herudover ønsker de at effektivisere arbejdsgangeundgå fejl, og mindske afhængigheden af nøglemedarbejdere. Endelig vil mange gerne understøtte en kultur, hvor det er et fælles ansvar at vedligeholde og bruge data bedre.

Læs mere om Visma HR

Visma Outsourcing - frigørelse af dine ressourcer

Med Vismas Løn & HR-administration kan I trygt overlade løn- og HR-administrationen til vores outsourcingspecialister, og få den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed. I får frigjort ressourcer på mange områder, og virksomheden kan agere mere effektivt og produktivt. 

Læs mere om Visma Løn & HR-administration 

Visma EasyCruit - effektiv rekruttering

Vi gør rekruttering let for både rekrutteringspersonale og kandidater. Visma EasyCruit er designet til at automatisere og distribuere rekrutteringsprocessen, samtidig med at der ydes stabil støtte under hele rekrutteringsprocessen.

Visma EasyCruit er et onlinebaseret værktøj, der er fuldt integreret med din virksomheds egen hjemmeside. Løsningen er konfigureret efter dine behov, anmodninger og præferencer.

Læs mere om Visma EasyCruit 


Visma.net Expense

Visma.net Expense er en fleksibel, cloudbaseret løsning til effektiv rejseafregning. Spar tid, reducér dine omkostninger og slip for krøllede kvitteringer ved at digitalisere din rejseafregning.

Med Visma.net Expense håndterer du dine rejseafregninger når og hvor, det passer dig. Og det betyder ikke noget om du anvender PC, iPad eller smartphone. Du kan føle dig trygt forvisset om at love og regler er overholdt, og at du får en sikker udbetaling for dine udlæg. 

Upload din rejse- eller udlægskvittering direkte fra mobilen. Du fotograferer blot din kvittering og registrerer udlægget direkte i appen Visma Attach. I Visma.net Expense kobler du let dine udlæg sammen med den rigtige rejseafregning. Løsningen giver ledere en effektiv og fleksibel mulighed for at godkende medarbejderes rejseafregning, og for medarbejderne minimerer vi de daglige tidsrøvere. 

Læs mere om Visma.net Expense

Visma Talent Management

Visma tilbyder en komplet full-suite Talent Management løsning, der omfatter alle strategiske HR-processer helt fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af talent og human capital. Visma Talent Management Cloud Solution hjælper din virksomhed med kontinuerligt at engagere og udvikle dine ansatte, så du kan fokusere på det der er vigtigt. 

Læs mere om Visma Talent Management

Visma Partnere

Gennem en række stærke partnerskaber og samarbejder kan vi hos Visma Enterprise hjælpe med at samle og strømline al jeres administration omkring tid, fravær og løn til gavn for forretning. Med dynamisk og fleksibel deling af data mellem løsninger kan I få en mere effektiv hverdag.

Læs mere om Visma Partnere

Udfyld formularen, og vores specialister kontakter dig

Er du eksisterende eller ny kunde?
Dit samtykke er obligatorisk