Visma Software

Visma Software er Nordens førende udbyder af online it-systemer inden for økonomistyring. Om du ejer en lille webshop eller driver en produktionsvirksomhed har vi en løsning til dig.

Ring eller Kontakt os

Hør hvordan vi kan forbedre din forretning

Få helt uforpligtende og gratis it-rådgivning. Udfyld formularen og indsend den, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os:

Ring 78 79 19 55

Visma Software

Vores mål er at gøre det helt enkelt for iværksættere, små samt mellemstore virksomheder at løse regnskabsmæssige og administrative opgaver.

Vi har en komplet samling af effektive og brugervenlige løsninger, heriblandt online regnskabsprogrammer, webshop, website, økonomisystemer og ERP-løsninger.

 

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.