Underskriv dokumenter digitalt

Løsning til digitalisering af dokument- og underskriftsprocesser hos virksomheder

 

 

Indhent digitale underskrifter til markedets bedste pris med Visma Addo

Visma Addo er en effektiv, hurtig og sikre løsninger til håndtering af digitale underskriftsprocesser. Send dokumenter til underskrift direkte fra Microsoft Office eller anvend vores online interface. Det sparer dig og din forretning for tid, effektiviserer hverdagen og reducerer jeres omkostninger. I gennemsnit sparer Visma Addo brugere 220 kr i administrative udgifter, hver gang et dokument underskrives digitalt.

Prøv gratis nu

Få underskriften i hus - nemt og digitalt

Skriv under med NemID eller touch-underskrift på alle devices, send det underskrevne dokument direkte til e-Boks og mange andre funktioner, der gør det nemt, hurtigt og sikkert at sende dokumenter til underskrift.

Læs mere om fordelene

Underskriver inviteres med SMS eller e-mail

Når du sender et dokument, som skal underskrives, vil modtager blive notificeret på SMS eller e-mail, helt som du ønsker. For at åbne dokumentet, som skal underskrives, har du også mulighed for at vælge forskellige former for sikkerhed, så dokumentet ikke falder i forkerte hænder.

Underskriv direkte på skærmen eller brug NemID

Brugervenligheden er i top, så alle nemt kan underskrive dokumenter med Visma Addo. Det kræver ikke en app, men er lige så nemt, som hvis du havde en app. Der kan underskrives direkte på skærmen eller benyttes en anerkendt signeringsmetode som fx NemID. Udover NemID er vi naturligvis også klar til MitID, som afløser NemID.

Fordele med e-Boks integrationen

Du kan sende underskrevne dokumenter direkte til e-Boks med Visma Addo. Med direkte distribution til e-Boks kan du sende dokumenter til modtagerens e-Boks eller arkivere dine egne dokumenter i virksomhedens egen e-Boks. Visma Addo er e-Boks' fortrukne partner til digital signering.

Send dokumenter til underskrift direkte fra Microsoft Word

Det er nemt at sende dokumenter til underskrift direkte fra Microsoft Word. Det eneste, du skal gøre, er at installere Visma Addo Print. Det fungerer på samme måde, som når du printer. Vælg print til Visma Addo, angiv modtagers kontaktoplysninger, og så afsted med ansættelseskontrakten eller hvad der nu skal underskrives.

Fjern hverdagens barrierer og gør det hele mere enkelt

At få en underskrift på en kontrakt bør være lige til, men i en verden, hvor vi sidder mere og mere på afstand af hinanden, kan selv det, at få underskrevet et dokument blive lidt af en udfordring. En udfordring, som medfører en større omkostning for alle, og betyder at vi bliver mindre effektive.

Visma eSignatur løsninger løser udfordringen. Uanset om dokumentet skal underskrives internt i din organisation eller sendes til en eller flere eksterne underskrivere, så styres det hele enkelt i Visma Addo.

 

Uanset branche kan e-signering blive en optimering af din hverdag

Hvis du arbejder med HR, har du ofte brug for underskrifter på kontrakter. Hvis du er revisor, skal der ofte indhentes underskrifter til regnskaber, og hvis du er ejendomsmægler, er der konstant købs- og salgsaftaler, der skal sættes en signatur på. Det samme gælder for et utal af andre jobfunktioner i et utal af brancher.