Digital underskrift

Udsend og underskriv dokumenter digitalt med Visma Addo{mp4, /globalassets/global/dk/consulting/750x500/entopvideodervirker.mp4,/globalassets/global/dk/consulting/750x500/addo-video-thumbnail.png, loop}
Prøv gratis nu

Digital underskrift af dokumenter - nemt, hurtigt og sikkert 

Underskriv med NemID
Underskriv også med svensk og norsk BankID
Markedets billigste 
Se vores fleksible og overskuelige prismodel her
Ingen binding 
Digital underskrift helt uden binding eller abonnement
Prøv Visma Addo gratis 

Digital underskrift

Med Visma Addo modtager dine kunder links til dokumenter fra dig enten via email eller SMS. Kunderne kan underskrive digitalt med det samme på deres computer med mus, på tablet eller smartphone. Når det digitale dokument er underskrevet, modtager begge parter automatisk en kopi. Med Visma Addo kan du have et underskrevet dokument retur i løbet af få minutter.

Vi bruger Visma Addo

Markedets billigste løsning

Visma Addo er markedets billigste løsning for digital underskrift af dokumenter. Der er intet abonnement eller binding, og du betaler kun for dokumentet, hvis det bliver underskrevet.

Se den enkle prismodel

Overhold hvidvaskningsloven med Visma Addo

Hvis din virksomhed er omfattet af hvidvaskningsloven har du bl.a. pligt til løbende at overvåge dine kundeforhold. Med Visma Addo kan du digitalisere og automatisere overvågningen af dine kundeforhold samt nemt og hurtigt indhente legitimation på dine kunder.

Sådan overholder du hvidvaskningsloven

Lettere verificering med CPR- nr. og andre opdateringer

I oktober har vi bl.a. arbejdet på at gøre det lidt lettere for dig at verificere din underskriver med CPR-nr. Vi har også foretaget en række mindre tekniske opdateringer

Få oversigten her

Skab værdi med digital underskrift

Med digital underskrift fra Visma Addo behøver du ikke længere at printe, underskrive, scanne og returnere massevis af dokumenter. Du kan nu nemt, hurtigt og sikkert digitalisere og optimere underskriftsprocessen, og give dine medarbejdere mere tid til at skabe værdi.

Dine kunder får en sikker og moderne løsningsom de kan benytte til at underskrive dokumenter hvor som helst og når som helst – enten på deres smartphone, tablet eller pc.

Læs her hvor let det er at digitalisere underskriftsprocessen

Kom i gang med digital underskrift med det samme

- vi giver de første 10 credits gratis

Prøv Visma Addo gratis nu

Underskriv online og spar på administrative omkostninger

Visma Addo er en service til digital underskrift, hvor underskriftsprocessen mellem to eller flere parter er komplet digitaliseret.

Derfor kan du undgå print-, porto- og forsendelsesomkostninger. Desuden sparer du både tid og penge på de administrative omkostninger. Løsningen gør det ikke blot nemt og hurtigt for dine kunder, men også for dig og resten af din virksomhed at indhente underskrifter digitalt.

Få gratis credits

For at gøre det nemt, giver vi de første 10 credits gratis, så du kvit og frit kan udsende dit første dokument til digital underskrivning.

Oplev, hvor nemt Visma Addo er – sign up og prøv gratis med det samme.

Prøv gratis nu

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.