Digital underskrift

Udsend og underskriv dokumenter digitalt med Visma Addo

Prøv gratis

Digital underskrift af dokumenter
Nemt, sikkert og effektivt

Lave priser uden binding

Visma Addo har markedets mest fordelagtige priser på digital underskrift af dokumenter. Du betaler kun for de underskrivninger og services, du bruger.

Ingen abonnement eller binding - kun en nem, billig og sikker tjeneste til online underskrift af dokumenter.

Prøv Visma Addo gratis

Digital underskrift på få minutter

Underskriver modtager et link til dokumentet med e-mail eller SMS. Han eller hun underskriver digitalt med det samme på computer, tablet eller smartphone. Det underskrevne dokument sendes automatisk til jer begge.

I forhold til alternativet med at printe og underskrive med kuglepen, kan digital underskrift af dokumenter spare dig tid og besvær.

Digital sikkerhed

Digital signatur bruges typisk til vigtige aftaler og godkendelser. Det er følsomme informationer, der skal behandles korrekt og sikkert.

Som udbyder af digital underskrift, tager vi sikkerheden meget seriøst. Vi opdaterer løbende Visma Addo, så løsningen altid lever op til alle juridiske og tekniske krav.

Vi sender ingen personfølsomme data i klartekst og lever fuldt op til GDPR. Selve dokumenterne gemmes ikke, men alle transaktioner og handlinger i Visma Addo logges og kan altid dokumenteres.

Læs mere om sikkerhed i Visma Addo

Skab værdi med digital underskrift

Visma Addo klarer rutineopgaver i forbindelse med godkendelser og underskrivninger. Det frigiver både tid og penge, men fremfor alt får du gladere kunder. De kan skrive under hvor og når som helst på deres smartphone, tablet eller computer.

En godkendelsesproces med Visma Addo udføres på få minutter, hvor en tilsvarende papirproces let tager en uge. De automatiske påmindelser sparer desuden betydelig administrativ tid for dig og dine medarbejdere.

Se de mange funktioner i Visma Addo

Digital underskrift i e-Boks

Visma Addo sender nemt til e-Boks, som mange privatpersoner og virksomheder i forvejen bruger til sikker kommunikation. Det gør det muligt at sende, signere og arkivere dokumenter sikkert og direkte i e-Boks.

Brug NemID som digital underskrift

Det unikke ved Visma Addo er, at modtageren ikke behøver at installere certifikater eller andre programmer for sikkert at kunne modtage og underskrive dokumenter digitalt.

Alt foregår via en almindelig browser, og modtageren kan signere med NemID, touch-underskrift eller et simpelt ok – direkte på deres smartphone, tablet eller computer.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334