Organisation

Børsen Gazelle 2023: Seks springere i Visma Danmark

Fem gengangere og en ny gazelle i Visma-familien er kåret blandt Børsens Gazeller 2023. Læs mere om Vismas hurtigst voksende softwareselskaber her.

En gazellevirksomhed er en virksomhed, der har opnået minimum en fordobling af nettoomsætningen eller bruttoresultatet over de seneste fire regnskabsår og positiv vækst i samtlige år. Børsen foretog den første gazelleundersøgelse i 1995 og har gjort det hvert år lige siden. I år var der i alt 2.871 danske virksomheder på gazellelisten. 

“Vi er stolte af at være repræsenteret på Børsens gazelleliste i år med hele seks selskaber fra den danske del af Visma. Det er en stor anerkendelse, for der ligger meget hårdt arbejde bag fra både ledelserne og medarbejderne i selskaberne,” siger Kasper Lyhr, direktør for offentlige kunder i Visma Group og talsperson for Visma i Danmark, og fortsætter:

“Visma er blevet en af Europas førende softwarevirksomheder netop på grund af vores dedikerede fokus på at støtte vores selskabers vækst og udvikling. Når vi opkøber nye selskaber, er det altid sunde og profitable softwarevirksomheder, der med vores stærke økosystem og SaaS-netværk inden for forretningssoftware i ryggen har stort potentiale for yderligere vækst og skalering.”

Visma-selskaberne Pensopay, Visma Local Government, Temponizer, Intempus, Visma Dinero og iVISION står bag SaaS-løsninger målrettet meget forskellige brancher og segmenter i Danmark, men har det tilfælles, at de alle leverer forretningskritisk software, der letter hverdagen for deres kunder. 

Og så er de kåret som gazellevirksomheder flere gange i træk. 

Her er Vismas gazeller i 2023

#336 - Pensopay
352,8% vækst over fire år

Pensopays vision er at skabe ubesværet online handel. Fra deres kontor i Vejle har de siden 2015 dedikeret sig til at udvikle et enkelt og friktionsfrit system til at håndtere betalinger via webshops, hvilket mere end 5.000 danske webshops i dag benytter sig af. Pensopay er i år gazellevirksomhed for tredje år i træk. Læs Pensopays nyhed her

#617 - Visma Local Government
257,4% vækst over fire år

Visma Local Government, der har hjemme på Vismas store fælleskontor i Aarhus, består af produkterne XFlow, EduAdm, FirstAgenda og LetDialog. Hvert produkt har et team af dedikerede og erfarne medarbejdere, der hver dag arbejder for at hjælpe det offentlige Danmark med at digitalisere tidskrævende processer, bl.a. inden for digitale mødeløsninger, elevadministration og borgerkommunikation. Det er anden gang, Visma Local Government er på gazellelisten. Læs XFlows nyhed her

#847 - Temponizer
214,9% vækst over fire år

Den østjyske softwarevirksomhed Temponizer har specialiseret sig i forretningskritiske softwareløsninger til vikarbureauer og tilbyder markedets mest digitale og brugervenlige alt-i-én vikarløsning til store private og offentlige kunder. Temponizer har været en del af Visma siden marts 2021 og har været gazellevirsomhed hele fire gange. Læs Temponizers nyhed her.

#1484 - iVISION
155,5% vækst over fire år

iVISION, det nyeste selskab i Vismas danske organisation, står bag det cloudbaserede administrationssystem Legis 365. iVISION har siden 1998 fokuseret på at gøre arbejdet nemt og effektivt i advokatfirmaer og juridiske afdelinger og står i dag bag advokatbranchens mest intuitive og brugervenlige samlede it-løsninger til danske advokater. iVISION har kontor i Silkeborg og er kåret som gazellevirksomhed for andet år i træk. 

#1515 - Intempus
153,1% vækst over fire år

Intempus er en SaaS-virksomhed med kontorer i København og Viby, der siden 2012 har haft en mission om at effektivisere virksomheders daglige administrative arbejde gennem et nemt og effektivt system til tidsregistrering. Intempus har været en del af Visma siden marts 2022, og har i dag mere end 40.000 daglige brugere. De er i år kåret som gazelle for tredje år i træk. Læs Intempus’ nyhed her

#2043 - Visma Dinero
126,1% vækst over fire år 

Dinero er regnskabsprogrammet til små- og mellemstore virksomheder, og som kan bruges gratis i alle brancher. Det er imponerende femte år i træk, at Visma Dinero er kåret som Børsen Gazelle. Selskabet, der blev stiftet i 2013, har været en del af Visma siden november 2016 og bor i Vismas danske hovedkontor i Carlsberg Byen i København. 

Læs mere om Børsen Gazelle og se den fulde gazelleliste for 2023 her

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag