M&A

Danmarks største digitale læringsplatform bliver en del af Visma

Med opkøbet af danske Meebook styrker Visma sin position inden for uddannelsessektoren i Danmark og Norden.

Meebook står bag den mest anvendte digitale læringsplatform i de danske folkeskoler. Den cloudbaserede softwareløsning er i dag implementeret i 45 danske kommuner, hvor læringsplatformen tilbyder en nemmere hverdag for både lærere, elever og forældre.

Visma er allerede solidt til stede som leverandør af software til uddannelsessektoren i både Norge, Sverige og Finland. Tilføjelsen af Meebook vil yderligere styrke Vismas position i Norden generelt og være en vigtig og strategisk byggesten i Vismas offentlige tilbud til uddannelsessektoren i Danmark.

“Vi er stolte af at byde Meebook og de dygtige mennesker, der står bag, velkommen til Visma. Meebook har med sin positive anseelse på markedet og solide strategiske position alle forudsætninger for med Visma i ryggen at fortsætte væksten i Danmark samt udvikle og skalere platformen til nye markeder,” udtaler Allan Lundgaard Hamilton, Vismas direktør for den offentlige sektor i Danmark. 

Jesper Rømer og Søren Adolph, der oprindeligt er uddannet lærere, er i dag partnere i Meebook og har siden stiftelsen af selskabet tilbage i 2011 haft en mission om at udvikle et digitalt undervisningsværktøj, hvor omdrejningspunktet er læring og didaktik frem for it og teknik. Derfor er Meebook i dag en platform, der er blevet til gennem et tæt samarbejde med danske lærere og kommuner, og som de to partnere nu vurderer er klar til næste skridt.

“Vi er stolte af den løsning, vi har skabt, fordi den er med til at lette og styrke lærernes arbejde og samarbejde ude på de danske uddannelsesinstitutioner. På trods af at Meebook er tilpasset danske forhold og politiske krav, er platformen et meget skalerbart produkt. Vi ser frem til at blive en del af Visma, der med sit brand, størrelse og kompetencer, kan bidrage til at få Meebook ud på nye markeder,” udtaler Jesper Rømer, direktør og medstifter i Meebook.    

Meebook fortsætter som selvstændigt selskab i Vismas danske organisation med Jesper Rømer som administrerende direktør og Søren Adolph som direktør for produktudvikling. Foruden de to direktører har selskabet 11 medarbejdere og kontor i Sværtegade i København K. 

Om Meebook

Meebook har siden 2011 leveret Learning Management Solutions til den danske uddannelsessektor og er i dag den største leverandør på folkeskoleområdet. Ved at sætte brugeren i fokus er Meebook med til at styrke elevers læring, videndeling, den faglige ledelse og forældresamarbejdet. Meebook har til huse i Sværtegade i København. Læs mere på meebook.dk

Om Visma i Danmark

I Danmark består Visma af 25 selvstændige selskaber specialiseret inden for forretningskritisk cloud software til mere end 350.000 private danske virksomheder af alle størrelser samt den offentlige sektor. Vismas danske selskaber har tilsammen 1.300 medarbejdere og kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Randers, Vejle, Silkeborg, Hellerup, Hellebæk og Høje-Taastrup. Læs mere på visma.dk/virksomheder

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag