Organisation

Nye kræfter på øverste post i Visma e-conomic og Visma DataLøn & ProLøn

Fra 1. maj vil to nye administrerende direktører stå i spidsen for Vismas største danske selskaber Visma e-conomic og Visma DataLøn & ProLøn. Begge profiler er hentet fra interne rækker i koncernen.

Visma e-conomic, landets førende leverandør af cloudbaserede regnskabsløsninger til flere end 200.000 små og mellemstore danske virksomheder, vil fremover blive ledet af Karina Wellendorph, som kommer fra tilsvarende stilling i Visma DataLøn & ProLøn. 

I Visma DataLøn & ProLøn bliver det Jesper Lundgreen, der stiller sig i spidsen for landets markedsledende løn- og HR-leverandør, der hver måned servicerer tæt på 70.000 små og mellemstore danske virksomheder. Jesper Lundgreen kommer senest fra en stilling som Chief Commercial Officer i Visma DataLøn & ProLøn.

Det er således to erfarne profiler, der skal lede Vismas største danske selskaber videre og fortsat sikre Vismas stærke position på markedet for forretningskritisk cloud software, der gør det nemmere for de danske SMV’er at have fokus på deres kerneforretning.

“e-conomic er en fantastisk virksomhed med ekstremt imponerede resultater både historisk og nu. Og så er det jo skønt, at jeg fortsat kan arbejde i Visma-regi. Det er det første sted i min karriere, hvor man fuldt ud tror på - også i toppen af koncernen - at resultater skabes af glade kunder og medarbejdere,” udtaler Karina Wellendorph. 

Læs den fulde pressemeddelelse om ny administrerende direktør i Visma e-conomic

Karina Wellendorph overlader ansvaret for Visma DataLøn og ProLøn til Jesper Lundgreen og fremhæver især Jesper Lundgreens visionære syn på teknologiens mange muligheder.

"Jesper har en enestående evne til at forstå, hvordan teknologi og service kan integreres for at skabe maksimal værdi for vores kunder. Den evne giver ham et solidt grundlag for at lede virksomheden med en stærk vision for, hvordan automatisering kan transformere lønadministration og lade teknologien arbejde for kunden," udtaler Karina Wellendorph.

Læs den fulde pressemeddelelse om ny administrerende direktør i Visma DataLøn & ProLøn

Jesper Lundgreen vil i sin nye rolle som administrerende direktør fortsætte med at skabe gode arbejdsbetingelser gennem tillid og motivation for de mange talenter, der findes i virksomheden. "Jeg vil gøre mit ypperste for at være en tilgængelig leder og skabe en arbejdsplads, hvor vores dygtige medarbejdere får de bedste rammer for at udfolde deres evner bedst muligt,” udtaler Jesper Lundgreen.

Afgående administrerende direktør for Visma e-conomic, Lars Engbork, har efter 3,5 år i Visma valgt at takke ja til en stilling som Group CEO for en større international virksomhed.

Både Visma e-conomic med sine 445 medarbejdere og Visma DataLøn og ProLøn med sine 184 medarbejdere har kontor på Vismas danske hovedkontor i Carlsberg Byen i København med lokale kontorer i henholdsvis Aarhus og Randers.

For yderligere information

Sari Ø. Simonsen, PR Manager, Visma DataLøn og ProLøn  
Tlf.: +45 31 75 32 81 
Mail: [email protected]

Nicola Jackson, Head of Communication, Visma e-conomic
Tlf.: +45 40 72 02 92
Mail: [email protected]

Om Visma i Danmark

I Danmark består Visma af 25 selvstændige selskaber specialiseret inden for forretningskritisk cloud software til mere end 350.000 private danske virksomheder af alle størrelser samt den offentlige sektor. Vismas danske selskaber har tilsammen 1.300 medarbejdere og kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Randers, Vejle, Silkeborg, Hellerup, Hellebæk og Høje-Taastrup. Læs mere på visma.dk/virksomheder

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag