Financials

Profitabelt vækstår i Visma LogBuy: Omsætningen er fordoblet på 3 år

Selskabets 2023 omsætning stiger med 22% og LogBuy-brugerbasen er steget med 18% svarende til 45.000 nye brugere på plaformen.

Visma LogBuys 2023 var på flere områder vellykket, idet virksomheden kunne runde regnskabsåret af med en vækst på 22% i omsætningen. Men det er ikke kun toplinjen, der ser positiv ud. Brugerbasen er steget med 45.000 nye LogBuy-brugere i løbet af året, der alle har glæde af LogBuy som medarbejdergode. Endelig viser selskabets bundlinjen en ganske fornuftig stigning på 59%.Omsætningen landede på kr. 33,1 mio. (kr. 27,1 mio. året før) og indtjeningen steg til kr. 10,5 mio. før skat (kr. 6,6 mio. året før).

I et år præget af tilbageholdende forbrugere grundet internationale konflikter og økonomisk usikkerhed, har Visma LogBuy vist sig som en stærk fordelsplatform, der fortsætter med at vokse. Forklaringen på Visma LogBuys solide resultater sætter administrerende direktør, Daniel de Visme, ord på:

“Trods høj inflation og lav forbrugertillid, som har ført til en strammere økonomisk styring blandt danskerne, har Visma LogBuy formået at styrke sin vækst takket være virksomhedens mange aktive brugere. LogBuy-appen tiltrækker hver måned over 100.000 unikke brugere, og mange af dem vender tilbage gentagne gange med det klare formål om at opnå besparelser på en lang række produkter og services - specielt inden for mode, elektronik, oplevelser og rejser”.

Ambitiøse fremtidsplaner

Fremtiden for Visma LogBuys ser desuden lovende ud de kommende år. Med spændende nye projekter på tegnebrættet, forventes det, at virksomhedens vækst og skalerbarhed fortsat vil øges yderligere i de kommende år. Daniel de Visme fortæller:

“Visma LogBuys udvikling fortsætter ufortrødent de kommende år. Vi har f.eks. netop lanceret en bruttolønsordning til vores firmakunder, der dækker alt fra hardware til transporttilbud, som virksomhederne kan tilbyde deres ansatte til særdeles attraktive priser som et personalegode. Derfor kan Visma LogBuy nu ses som en integreret løsning for personalegoder”.

Et af virksomhedens andre store projekter er B2B-varianten af LogBuy, der tilbydes til mindre og mellemstore virksomheder. I 2023 viste B2B-området sig at være en positiv bidragyder til årsregnskabet, hvilket har motiveret til fortsat udvikling af dette projekt. Her kan SMV-virksomhederne optimere deres indkøb via LogBuy’s B2B-partneraftaler og få indkøbskraft som langt større virksomheder. B2B-indkøbsportalen ‘Visma LogBuy Business’ giver pæne besparelser til virksomhedsbrugerne og sparer tid på leverandørsøgning på en række B2B-partnere som Apple, Circle K, Elgiganten Erhverv, nemlig.com, 3Business, Topdanmark, Andel Energi Erhverv og mange flere.

Kontakt

For yderligere information besøg logbuy.dk. Hvis du ønsker interview, bedes du kontakte Daniel de Visme på telefonnummer 31 42 07 00 eller via e-mail på [email protected].

Om Visma LogBuy

● Er en del af Visma-koncernen, som er Nordens største software-virksomhed

● LogBuy har totalt ca. 420.000 brugere der har adgang til platformen

● 75% af alle brugere benytter LogBuys mobilapp - resten desktop versionen

● LogBuy har over 500.000 logins på platformen hver måned

● Knap 900 partnere leverer mere end 2.200 fordelsaftaler til brugerne

● 2023-omsætningen lander på 33,1 mio. DKK

● Visma LogBuy har 20 ansatte

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag