Software

Visma DataLøn sætter nye standarder: Det har aldrig været nemmere at lave løn

Efter mere end et halvt århundredes drift med den tidligere teknologi, sætter Visma DataLøn nu en ny standard for arbejdet med løn med en cloudbaseret løsning.

Visma DataLøns nye lønplatform er en gamechanger på flere parametre. Den bygger på markedets mest avancerede teknologi og leverer features, som gør lønarbejdet lettere end nogensinde.

“De mange nye funktionaliteter kombineret med vores tunge lønfaglighed styrker vores fortsatte markedsposition. Jeg er stolt over, at vi har udviklet en platform, der skaber nye muligheder og fjerner kompleksiteten i lønarbejdet. Vi vil fortsætte med at sætte nye standarder og gøre det nemt for vores kunder at lave løn”, udtaler CEO i Visma DataLøn, Karina Wellendorph. 

Markedets mest forståelige lønseddel 

Med den nye løsning bringer Visma DataLøn features i markedet, der adresserer nogle af de største pains, virksomhederne oplever i deres håndtering af lønarbejdet. Samtidig lanceres en helt ny, overskuelig og letforståelig lønseddel. 

Der er tale om en løsning, der er den mest intuitive og mest enkle måde at regulere en lønudbetaling på, og som ikke findes magen til i markedet. 

Klar til fremtiden  

Den nye platform repræsenterer en væsentlig opgradering fra de tidligere mainframe-baserede løsninger til en true cloud-løsning. Dette skifte giver ikke kun øget fleksibilitet og effektivitet for brugerne, men også en platform, der er designet til at imødekomme fremtidige teknologiske fremskridt og kundebehov. 

Jesper Lundgreen, CCO hos Visma DataLøn, fremhæver fordelene ved den cloudbaserede løsning: "Vores overgang til clouden giver os mulighed for hurtigt at reagere på ændringer i markedet, regulativer og kundeønsker. Det øger vores agilitet og understøtter vores ambition om fortsat at levere uovertruffen værdi til vores kunder."

Visma DataLøn og Proløn A/S har hovedkontor i Visma House i Carlsberg Byen i København og afdelingskontor i Randers. Virksomheden, der beskæftiger 199 medarbejdere, servicerer hver måned i nærheden af 70.000 danske virksomheder med at producere i omegnen af 650.000 lønsedler.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87