M&A

Visma opkøber softwarevirksomheden bag advokatsystemet Legis 365

Den midtjyske softwarevirksomhed iVISION, der står bag det cloudbaserede administrationssystem Legis 365 bliver fremover en del af Visma-koncernen. Med opkøbet går Visma ind i advokatbranchen i Danmark og skal fremover styrke iVISIONs position i markedet gennem vækst og udvikling af et af landets mest intuitive advokatsystemer.

iVISION blev stiftet i 1998 af Leif Lindås, som siden da med flere partnere i ryggen, har fokuseret på at udvikle det, der i dag er blandt markedets mest intuitive og brugervenlige samlede it-løsninger til danske advokater. 

Legis 365 effektiviserer mere end 300 danske advokatfirmaers arbejde ved at samle klient- og sagshåndtering, e-mail-integration, dokumenthåndtering, tidsregistrering og fakturering i én cloudbaseret løsning, som allerede tillader integration til andre softwareløsninger i Visma.

“Vi er meget begejstrede for at kunne byde iVISION velkommen i Visma. Leif Lindås og partnere har skabt en sund forretning med en moderne og fleksibel løsning, der udfordrer og står i kontrast til de mere klassiske og ofte tunge advokatsystemer. Legis 365 er derfor en værdifuld tilføjelse til Vismas økosystem, og vi ser et stort potentiale i større udnyttelse af synergierne mellem Legis 365 og Vismas andre forretningskritiske softwareløsninger til gavn for både nuværende og potentielle kunder,” udtaler Mikael Westöö, Business Area Director i Visma.

Potentiale for vækst

iVISION har indtil nu fokuseret på de små og mellemstore advokatvirksomheder, men med Visma i ryggen og partnernes viden og mangeårige erfaring fra branchen er der stort potentiale for vækst ved at kigge mod branchens større advokathuse samt andre typer af projektorienterede virksomheder og konsulenthuse i andre brancher.  

"Vi har gennem årene hjulpet mange startups i gang og hjulpet mindre advokatfirmaer på deres digitaliseringsrejse væk fra de gamle, traditionelle og papirfyldte kontorer og op i skyen. Nu er vi klar til næste skridt sammen med Visma, hvor vi ser frem til at udvikle vores løsning og styrke vores samarbejde yderligere med både e-conomic og Creditro til gavn for vores eksisterende kunder. Derudover ser vi et stort potentiale i at afsøge mulighederne for at nå ud til en bredere vifte af virksomheder både i og udenfor branchen og landegrænserne,” udtaler Jesper Byskov, partner i iVISION. 

iVISION er netop udnævnt som Gazelle-virksomhed for andet år i træk af Børsen, der årligt tildeler titlen til Danmarks højstvækstende virksomheder. Med stifter Leif Lindås som administrerende direktør fortsætter iVISION som selvstændigt selskab med kontor i Silkeborg og føjes til rækken af danske selskaber i Visma-koncernen, som i dag dækker over 24 softwareselskaber.

Om iVISION

iVISION er en dansk softwarevirksomhed, der med advokatsystemet Legis 365 har fokus på at gøre arbejdet nemt og effektivt i advokatfirmaer og juridiske afdelinger. Med nyeste teknologi og et smart og intuitivt system tilbydes fremtidens advokatsystem. Legis 365 anvendes af over 300 danske advokatfirmaer. Læs mere på www.legis365.dk

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag