Sustainability

Visma udvider partnerskab med UNICEF for at støtte uddannelse og unge iværksættere

Nyt partnerskab for at støtte uddannelse og ungt iværksætteri.

Som ny partner til UNICEF vil Visma inden for de næste tre år donere i alt 530.000 euro svarende til 4 millioner danske kroner til organisationen. Midlerne vil delvist blive anvendt til at støtte unge iværksættere gennem UPSHIFT-programmet, men vil også bidrage som frie midler til UNICEFs arbejde globalt.

Udover direkte økonomisk støtte vil UNICEF også få gratis adgang til Visma-software til at administrere organisationens forretningskritiske processer til en værdi af i alt 1,2 millioner kroner.

"Vi er glade og stolte over at styrke vores støtte til UNICEF yderligere og deres arbejde for at beskytte børn i nød. Hos Visma ser vi på uddannelse, iværksætteri og teknologi som vigtige elementer for at skabe positiv forandring i samfundet. Som UNICEF-partner har vi muligheden for at give et meningsfuldt bidrag til vigtige bæredygtighedsmål," udtaler Merete Hverven, koncernchef i Visma.

Fælles værdier

Visma har støttet UNICEF siden 2019 gennem individuelle donationer, der har bidraget til finansiering af COVID-vaccineforskning, krigshjælp i Ukraine og Mellemøsten samt andre formål. Når partnerskabet nu udvides yderligere, ser Visma frem til at fortsætte sin støtte til UNICEFs initiativer.

UPSHIFT er et program, der støtter social innovation blandt unge i alderen 10-24 år. Målet er at frigøre deres potentiale for at skabe reel forandring i deres liv og samfund.

Ved at udruste unge med essentielle færdigheder som problemløsning, kreativitet, samarbejde, ledelse og kommunikation forbereder UPSHIFT dem til at tage ansvar for deres nuværende og fremtidige liv som iværksættere, ansatte og verdensborgere.

Partnerskabet mellem Visma og UNICEF bygger på fælles værdier og styrkes af begge organisationers globale tilstedeværelse.

Et unikt samarbejde 

"Verden står over for en række udfordringer som klimaforandringer, fattigdom og uretfærdighed. For at imødegå disse udfordringer skal vi investere i unges uddannelse og kompetencer. UNICEF og Visma indgår derfor et partnerskab for at give børn og unge de muligheder, de har brug for, for at skabe en bedre fremtid," siger Maria Greenberg Bergheim, administrerende direktør i UNICEF Norge.

Hun beskriver det nye partnerskab som et unikt samarbejde, der udnytter både UNICEFs mere end 75 års erfaring med at arbejde for børns og unges rettigheder samt Vismas position som et førende teknologiselskab med stærkt engagement i samfundsansvar.

"Sammen skal vi skabe og implementere innovative programmer og værktøjer, der vil hjælpe unge mennesker med at udvikle de færdigheder og kompetencer, de har brug for for at lykkes i livet. Alle børn har ret til uddannelse, og børns uddannelse bør hjælpe dem med fuldt ud at udvikle deres personligheder, talenter og evner. Jeg er utrolig stolt over at være en del af dette partnerskab, og jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe en bedre fremtid for næste generation," siger Greenberg Bergheim

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag