Stolt sponsor for Team Jumbo-Visma

Vi vinder sammen

Vi er stolte af at være titelsponsor for Team Jumbo-Visma – et af verdens bedste cykelhold. Team Jumbo-Visma har en imponerende liste over præstationer, herunder adskillige sejre og mesterskaber i både cykling og speed skating.

Visma og Team Jumbo-Visma er drevet af det samme mål: at vinde sammen. I Visma gør vi det ved at give plads til, at medarbejdere, teams og kunder kan opnå deres fulde potentiale. Og så er vi bevidste om, at diversitet inden for både sport og forretning skaber bedre resultater.

Vingegaard i Visma House

Sommeren 2022 er én af dem, der går over i historiebøgerne. Her var hele verden vidner til en sportspræstation ud over det sædvanlige, da Team Jumbo-Visma med Jonas Vingegaard i front vandt både den gule, den grønne og den prikkede trøje under Tour de France 2022.

Champions of Business Software

Ikke alle sejre sker på Champs-Élysées

Vi er stolte af at hjælpe verdens bedste cykelhold til toppen. Men vi gør meget mere end det. Visma laver software, der løser de kedelige rutineopgaver og hjælper mennesker og virksomheder med at spare tid, så de kan fokusere på alt det, der gør det sjovt at gå på arbejde eller at drive en forretning.

Vi søger altid flere talentfulde kolleger, som også begejstres af den forskel, vi kan skabe med ny teknologi.

Instagram

#VismaElskerVingegaard

Følg med på Instagram, når vi hepper på Jonas Vingegaard og resten af Team Jumbo-Visma under Tour de France

Følg os!

Drag