Gå til hovedsiden

Apps effektiviserer måden vi arbejder på

Apps findes til et hvert formål og det er ikke forkert at sige, at Apps har forandret vores hverdag. Opmærksomheden skal nu rettes mod, hvordan Apps kan implementeres i vores arbejdsliv.

I dag findes der Apps til et hvert formål. Det er ikke forkert at sige, at Apps har forandret vores hverdag. Vi anvender Apps når vi kommunikerer, interagerer, træner, rejser, shopper, hører musik og spiser. Ligeledes anvender vi Apps til at indsamle, administrere og anvende data i forhold til at træffe beslutninger.

Hvorfor mobilen er en game changer

Den største opmærksomhed har i lang tid været rettet mod sociale Apps som eks. Facebook, Twitter, Instagram og Endomondo. Opmærksomheden er nu ved at flytte sig i en anden retning, og fokus på Apps, hvor effektivisering af både vores privat- og forretningsliv er omdrejningspunktet, er støt stigende.  Vi forventer, at de teknologiske muligheder, vi har adgang til i vores privatliv, også er tilgængelige i vores arbejdsliv. En App som Facebook gør det lettere for os, at have styr på alle detaljer i vores privatliv – selv når vi er på farten, og den minder os ovenikøbet om fødselsdage og andre begivenheder. Det er funktioner som disse vi ser overføres til mere seriøse Apps til forretningsbrug, der dermed også letter vores måde at arbejde på.

Vi ønsker ikke længere at bruge tid og energi på mindre, administrative opgaver. Vi har i dag næsten alle en smartphone eller en tablet ved hånden. Så hvorfor ikke udføre de mest enkle, administrative opgaver direkte på de mobile enheder? Vi er ikke længere stationære i vores job, vi er konstant på farten og dette sætter krav til teknologien. Vi vil have forretningen med i lommen, således at vi har tilgængelige data uanset hvor vi befinder os.

Mobile first

Vi ser i øjeblikket to trends:

 • Vi udskifter vores computere med mobile enheder
 • Udviklingen af Apps til mobile enheder er i rivende udvikling

Antallet af forretningsrelaterede Apps, der præsenteres på markedet er enormt og virksomheder transformerer deres forretningsprocesser til mobile devices. Under overskriften ”mobile first” tænker mange virksomheder først og fremmest på at udvikle til mobilmarkedet.  Hvis du som softwareudbyder vil være del af den mobile arbejdsplads og følge med dine konkurrenter, bør du se på, hvad de nye trends giver af muligheder.

I 2009, kun et år efter det blev muligt at hente den første mobile App, blev der downloadet mere end 9 mia. Apps; to år efter var dette tal mere end tredoblet til 29 mia. Eksperter forventer at antallet af downloads i 2015 vil stige til 183 mia. Apps.

Visma Software følger trenden – sig goddag til eAccounting App’en

I Visma Software arbejder vi hver dag på at effektivisere og simplificere hverdagen for vores kunder. Et eksempel på en af vores mobile applikationer er Visma eAccounting App. App’en hjælper dig med at holde styr på din virksomhed uanset, hvor du befinder dig. App’en giver dig mulighed for at arbejde med online fakturering og regnskab – direkte fra mobilen. Er du eAccounting-kunde, er App’en selvfølgelig gratis for dig. Med App’en kan du blandt andet:

 • Oprette nye fakturaer og fakturere direkte i App’en
 • Sende meddelelser og e-mails til de andre i firmaet
 • Oprette notater
 • Modtage notifikationer når en ordre lander i webshoppen
 • Holde styr på kundernes udestående
 • Få fuld integration til regnskabsprogrammet Visma eAccounting

Vi udvikler løbende funktionaliteterne i App’en.  Følg med på vores website eller på Twitter – så skal vi nok sørge for, at holde dig opdateret!

Mest læste

 • Mød vores kollega Thea Rønn

  Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet – og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.

 • Den gode fratrædelsessamtale

  Den gode fratrædelsessamtale

  En fratrædelsessamtale bruges, når en medarbejder fratræder sin stilling. Den bruges af arbejdsgiver til at få “feedback” om medarbejderens erfaringer i virksomheden til brug for fremtiden, og samtalen bruges af den fratrædende medarbejder til at videregive information og få en afslutning på ansættelsesforholdet.

 • Mød vores kollega Katrine Pedersen

  Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet – og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.