Gå til hovedsiden

Visma trækker i trøjen for en god sag

I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

Fodbold er for det meste forbundet med højt humør og god stemning, og det var da også masser af på kontoret i Visma House i dag, selvom det er en trist sag, vi markerer til #fodboldtrøjefredag. Fodboldtrøjefredag er et samarbejde mellem Børnecancerfonden og Danske Spil, der opfordrer alle til at iføre sig yndlingsfodboldtrøjen på arbejde den første fredag i marts og på den møde vise sin støtte til kampen mod børnecancer.

Sjov for alvor

I år havde personaleforeningen for selskaberne på det danske hovedkontor i København opfordret alle medarbejderne til at møde op i fodboldtrøjer og arrangeret forskellige konkurrencer og quizzer. Der blev dystet i at skyde på mål, målt fart på skudene og quizzet i fodboldens verden, og der var naturligvis fine præmier at vinde – blandt andet havde Timm Vladimirs Køkken sponseret fine ting. Derudover serverede vores kantinepersonale fra Meyers en vaskeægte stadionplatte – dog uden en tilhørende fadøl – og dagens kage var inspireret af fodboldens verden.

En fælles bidrag til kampen

Flere af selskaberne i Visma valgte at gå sammen om at donere beløb til Børnecancerfonden, og medarbejderne blev også opfordret til at sende et bidrag af sted – stort som småt. Det blev til samlet næsten 50.000 kroner fra selskaber og medarbejdere, som nu forhåbentlig kan gøre en forskel for børn og familier ramt af kræft.

Mest læste

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.

  • Om Visma Consulting

    Visma Consulting er et førende konsulenthus som leverer forretningskritiske, kundetilpassede it-løsninger til den offentlige sektor, liv- og pensionsbranchen samt udvalgte brancher i den