Gå til hovedsiden

Er du forsikret mod netbank hacking?

Virksomheder er ikke dækket ved denne type tyveri, du bør derfor forsikre dig mod hacking af din netbank.

Netbank hacking

Life on the more safe side: Virksomheder er ikke dækket ved denne type tyveri, du bør derfor forsikre dig mod netbank hacking.

Hackerne bliver desværre dygtigere og dygtigere for hver dag, der går. Tilmed lykkes det i flere og flere tilfælde hackere, at tvinge sig adgang til konti knyttet til både privatpersoner og virksomheder.

Din virksomhed får ikke dækket tabet

Bliver du som privatperson udsat for elektronisk tyveri, er du normalt omfattet af bankens skadesløsholdelse. Du lider med andre ord oftest ikke tab ved indbrud i din netbank.

Oplever du derimod indbrud i bankkonti knyttet til din virksomhed, er du som udgangspunkt ikke omfattet af bankens skadesløsholdelse. Du vil derfor stå tilbage med tabet.

Du kan sikre dig og din virksomhed

Derfor er en forsikring mod indbrud i din netbank tilknyttet din virksomhed relevant. En forsikring kan være en god idé uanset, om du har indestående på din bankkonto, en kassekredit eller gæld. Skulle uheldet være ude, er du således sikret optimalt. Især mindre virksomheder, er særligt følsomme overfor sådan kriminalitet.

Heldigvis har flere virksomheder og især mindre foretagender taget konsekvensen og har tegnet en forsikring mod dette. Det er nemlig ikke kun store virksomheder der bør frygte hackerangreb, selv små virksomheder rammes og her rammer det endnu hårdere på økonomien.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.