Gå til hovedsiden

Fem gode råd om bogføring fra Anette Sand

Anette Sand, der er direktør for Regnskabsskolen, har fulgt iværksættermiljøet i en årrække. Ifølge hende burde flere iværksættere rette deres fokus mod deres forretning. Hun giver her 5 gode råd til iværksættere.

paperwork

Anette Sand, der er direktør for Regnskabsskolen, har fulgt iværksættermiljøet i en årrække. Ifølge hende burde flere iværksættere rette deres fokus mod deres forretning.

5 gode råd til iværksættere:

1. Sørg for, at bilagene er til stede

2. Det er vigtigt at få bogført bilagene. Så får du styr på nøgletallene i din virksomhed, og du er sikker på, at budgetter og regnskab følges ad som planlagt og ønsket.

3. Når du har styr på bogføringen, har du også styr på momsen. Betaler du ikke moms til tiden, så får du bøder – og så skal du løbe endnu stærkere for at få indtjeningen på plads.

4. Når dine bilag er bogført, er det meget lettere at udarbejde årsregnskab. Du slipper dermed for at bearbejde dine bilag to eller flere gange.

5. Du står stærkere, hvis du skal i banken og finansiere driften i en periode eller skal bruge penge til et udviklingsprojekt, når du har styr på dine nøgletal.

Læs hele artiklen fra Business.dk

Vidste du at vi hos Visma blandt andet kan tage os af din bogføring?
Visma – vi brænder for de små henvender sig til små selvstændige og iværksættere, som ønsker en kærlig hånd til deres økonomi. Du bestemmer selv om vi skal udføre eksempelvis bogføring og føring af løn, eller om du ønsker “hele pakken” af assistance inden for regnskab og økonomi.

Netop nu tilbyder vi 1 times gratis revisorrådgivning – Ring og hør nærmere på Tlf. 32 96 80 37

Billede er taget fra Business.dk

Mest læste

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.