Gå til hovedsiden

Hvad er en serviceaftale til SummaSummarum?

Vores serviceaftale til SummaSummarum er ligesom din brandforsikring. Hvis tingene brænder på i dit regnskabsprogram, SummaSummarum, så har du som kunde mulighed for at kontakte vores supportere, og så skal vi gøre alt for at hjælpe dig godt og sikkert videre.

Vores serviceaftale til Visma SummaSummarum er ligesom din brandforsikring. Hvis tingene brænder på i dit regnskabsprogram, Visma SummaSummarum, så har du som kunde mulighed for at kontakte vores supportere, og så skal vi gøre alt for at hjælpe dig godt og sikkert videre.

Mere end “bare” en supportaftale

Så tænker du måske; jamen jeg gør aldrig brug af supporten, da programmet kører af sig selv… så hvorfor skal jeg så betale?

Ud over fri support, så betyder serviceaftalen også, at du altid kan opdatere Visma SummaSummarum til den nyeste version. Dvs., når vi kommer med nye opdateringer til SummaSummarum, så kan du gratis opdatere dit program. Det er din sikkerhed for, at du altid har et program, der overholder gældende lovgivning og regler.

Hvis jeg ikke har en serviceaftale?

Du kan sagtens fortsætte med at anvende SummaSummarum uden en serviceaftale, men så skal du være opmærksom på:

• Du kan ikke længere opdatere dit program til nye versioner, f.eks. når der kommer nye love og regler.

• Du kan ikke længere få support, hvis du har brug for hjælp til programmet.

Jeg vil gerne opsige min serviceaftale

Hvis du vil opsige din serviceaftale til SummaSummarum, skal du sende en opsigelse til [email protected]

I mailen bør du oplyse dit kundenummer, fakturanummer og telefonnummer. Derefter vil vores bogholderi registrere din opsigelse, og fremsende en kreditnota til din e-mail.

Vil du vide mere om Visma og Regnskab?

Vismas regnskabsløsninger hjælper mere end 160000 kunder med deres regnskab. Læs mere om, hvordan vi også kan hjælpe med jeres regnskab.

Mest læste