Gå til hovedsiden

Med digitale underskrifter bliver din hverdag nemmere.

At få en underskrift hentet ind fra medarbejdere eller samarbejdspartnere kan være en langsommelig proces. Det kan føles som en evighed fra du afsender en kontrakt til den kommer tilbage med en underskrift fra modtageren. Hvis det var nemt at indhente underskrifter på den traditionelle måde, så var en digital underskriftsløsning aldrig blevet opfundet – […]

At få en underskrift hentet ind fra medarbejdere eller samarbejdspartnere kan være en langsommelig proces. Det kan føles som en evighed fra du afsender en kontrakt til den kommer tilbage med en underskrift fra modtageren.

Hvis det var nemt at indhente underskrifter på den traditionelle måde, så var en digital underskriftsløsning aldrig blevet opfundet – men det er ikke nemt. I en travl hverdag, hvor folk sidder i møder, telefonen ringer, og kaffen skal hentes, er det ikke altid, at man prioriterer at få sat underskriften på et dokument lige med det samme.

Der findes imidlertid en løsning, der mindsker det administrative arbejde og nærmest fjerner den langsommelige proces for dig. Løsningen er en digital underskrift. Med en digital underskriftsløsning får du hurtigere indhentet dine underskrifter, så du kan komme videre med andre vigtige opgaver. Digital underskrift er vejen frem for dig, der gerne vil lette arbejdsbyrden, speede processen op og bruge din tid mere effektivt. 

Visma tilbyder løsningen, Visma Addo, der ikke blot giver dig digitale underskrifter, men også udsendelsesflows til flere interessenter og ikke mindst indhenting af stamdata via formularer, så du får minimeret dine arbejdsgange. 

Skriv under digitalt og fjern besværet

Ved at bruge digitale underskrifter hjælper du ikke bare dig selv. Du hjælper også dine kunder og samarbejdspartnere.

Du undgår blandt andet scenarier som:​

 • At kunden arbejder hjemme og ikke har adgang til en printer for at skrive under
 • at kunden skal kunne scanne dokumentet ind for at kunne skrive under
 • at kunden er ude at rejse og derfor ikke lige kan skrive under

Og med Visma Addo er du også sikret en helt tryg og sikker underskriftsløsning, der lever op til alle sikkerhedsstandarder.

Underskriv digitalt med NemID – helt trygt – og snart også med MitID

I nogle situationer er der store krav til trygheden ved at underskrive. Og vi ved, at hvis du arbejder i brancher, hvor sikkerheden og tilliden til systemet er vigtigt, er der ikke meget, der nødvendigvis slår en fysisk underskrift.

Ved at bruge en platform til digitale underskrifter kan du blandt andet opnå følgende fordele:

 • Verificering ved brug af NemID
 • Send en SMS som sikkerhed

I 2021 bliver NemID udskiftet med MitID og også her er Visma Addo en helt sikker løsning. Du kan læse mere om overgangen fra NemID til MitID i Visma Addo her.

Hvordan fungerer digital underskrift egentlig?

Det er meget simpelt at underskrive digitalt. I stedet for at sende dokumentet via mail eller fysisk post, uploader du bare dit dokument til Visma Addo og tilføjer modtagerens mailadresse. I løbet af få sekunder sendes dokumentet til modtageren og er klar til at blive skrevet under med det samme. 

Du kan sende dokumentet både direkte fra word, som en pdf-fil eller via dit HR-system, hvor Visma Addo er integreret. 

Hvis du ønsker, at modtageren skal modtage dokumentet i e-boks, fordi der måske er tale om en ansættelseskontrakt, kan du også sende dokumentet direkte til e-boks. 

Visma Addo benyttes i dag af mere end 3000 virksomheder i Norden og er integreret til en lang række af HR- og administrationssystemer. 
Kunne du tænke dig at vide mere om Visma Addo til dine behov, så kontakt os her.

Mest læste

 • Visma trækker i trøjen for en god sag

  I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

 • Ret til provision under ferien?

  Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.