Gå til hovedsiden

Mød Jens – vores nye graduate i Cloud Service teamet.

Med en kandidat i softwareudvikling fra IT-universitetet er Jens Struckmann nu en del af vores graduate 2020 hold og tilknyttet vores Cloud Service team. Da Jens var ved at være færdig med sin kandidat i softwareudvikling, var han ikke i tvivl om, at han gerne ville søge en graduatestilling:  “Jeg ville gerne starte i et […]

Med en kandidat i softwareudvikling fra IT-universitetet er Jens Struckmann nu en del af vores graduate 2020 hold og tilknyttet vores Cloud Service team.

Da Jens var ved at være færdig med sin kandidat i softwareudvikling, var han ikke i tvivl om, at han gerne ville søge en graduatestilling: 

“Jeg ville gerne starte i et graduateprogram i en virksomhed, da det giver en god mulighed for at komme godt i gang. Line, min kæreste, havde først søgt en graduatestilling, og derefter blev min interesse også fanget.  Efter jeg havde undersøgt det nærmere, var der mange projekter og værdier der tiltalte mig hos Visma, bl.a. synes jeg, at virksomhedens fokus på work life balance er en meget en vigtig værdi,” fortæller Jens.

Nye muligheder fra dag 1 

Det har været en lidt anderledes start for Vismas 2020 graduate hold pga af coronarestriktioner, og det har Jens bestemt også mærket. Det har dog ikke lagt en dæmper på hans motivation i forhold til arbejdet. Oprindeligt lå det ikke i kortene, at Jens skulle arbejde med Cloud Service, men han er ikke i tvivl om, at han er landet det rigtige sted: 

“Jeg mødte ind første dag, og troede egentlig, at jeg skulle arbejde med Fiskeristyrelsen, men der var mulighed for, at jeg kunne blive en del af Cloud Service teamet, så det sagde jeg ja til. Jeg arbejder med nogle rigtige spændende opgaver, da det er et ret nyt område i Visma Consulting. Det betyder, at jeg selv kan vælge, hvordan jeg vil tilgå mine opgaver, og samtidig er det rigtig spændende at være med til at bygge noget nyt op.” 

Jens fortsætter med at fortælle om, hvad han specifikt arbejder på i Cloud Service, og selvom han ikke har været i Visma Consulting i mere end 6 måneder, har han allerede nået rigtig meget: 

“ I bund og grund handler mange af mine arbejdsopgaver om scripting og automatisering. Dertil arbejder vi generelt i Cloud Service på at monitorere kundernes miljøer.” 

Godt sammenhold skaber motivation

Det har stor betydning, at man føler sig motiveret i sit arbejde, og som ny graduate er det vigtigt at finde kilden til sin motivation. Jens understreger, hvad der er væsentligt for ham, når han står op om morgenen for at gå på arbejde – hjemmefra eller på kontoret:

“Jeg har været meget positivt overrasket over, hvor meget ansvar jeg allerede har fået. Det har været en rigtig god læringsproces for mig at blive smidt ud i store som små opgaver. Kollegerne er altid klar med god sparring, og det er en stor hjælp, når man står overfor nye udfordringer. Derudover synes jeg, at det er rigtig fedt at lave noget, hvor man kan se målet foran sig, og hvor alle bidrager til at nå det samme mål”

Motivationen går hånd i hånd med sammenholdet på det graduate-holde, der er startet sammen. Det er nemlig vigtigt at have nogle personer, man kan spare med, men også nogle man kan snakke med om noget andet end arbejdsopgaver. 

“Selvom vi graduates alle sammen er landet i forskellige afdelinger i Visma, så binder det sociale og at vi er i samme båd os sammen. Vi er alle nye, og på den måde kan vi nemt relatere til hinanden. Vi har en fælles referenceramme og det er rart og sikkert, at der er andre der lige skal lande og har lignende oplevelser,“ fortæller Jens.

Gode råd til fremtidige graduates? 

Vi spurgte Jens, hvad han ville give af råd til fremtidige graduate-ansøgere: 

“Du behøver ikke være verdensmester i dit fag efter din uddannelse. Du bliver mødt med rigtig meget tillid, og der bliver stolet på dine evner. Det skaber et behageligt miljø, hvor der også er plads til at begå fejl og lære af dem.” 

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.