Gå til hovedsiden

Tænk stort og ambitiøst

Opfordringen var et af de klare budskaber fra de mange talere og vindere ved Ivækstprisfesten 2012, som Deloittes store aula dannede rammen om.

Det var i år 5. år at priserne blev uddelt og ifølge Jørn Jepsen fra Deloitte har der i 2012 ”været et fantastisk felt indenfor virksomheder, ledere, produkter og branding – alt sammen noget, som vi kan lære meget af”.

Ivækstprisen er en god måde at give iværksætterne et skulderklap på, da det ikke er det, der er mest af i dette land, der er verdens mest iværksætterfjendtlige samfund”, som en af prismodtagerne og gæstetalerne, Asger Aamund på vanlig bramfri vis udtrykte det i sin tale.

I alt blev syv priser uddelt i forskellige kategorier:
• Juryprisen
• Det unge håb
• Væksteventyreren
• kriseknuseren
• Idealisten
• Vovehalsen og
• Den kvindelige iværksætter.

Prisen ”Kriseknuser” bærer præg af tiden og er i modsætning til de øvrige priser ikke en fast pris. Prisen afspejler en person, som har formået at udnytte krisen og gik til Henrik Akselbo fra Bloggers Delight, som var indstillet af Visma.

Henrik Akselbo var glad for det skulderklap og anerkendelse, han fik med prisen og gav i sin takketale følgende råd: Vi er alle herre over vores eget liv, det er bare om at klø på, gribe chancen nu og så må det briste eller bære.”

Vindere:
Årets jurypris: Asger Aamund
Årets unge håb: Casper Blom (billigegolfbolde)
Årets væksteventyrer: ClickATaxi
Årets Kriseknuser: Henrik Akselbo (Bloggers Delight)
Årets idealist: Johanne Helger Lund (Ecouture by Lund)
Årets vovehals: Brian Köster og Martin Aleth (Early Bird)
Årets kvindelige iværksætter: Camilla Ley Valentin (Queue-It)

Visma ønsker Henrik og de øvrige prismodtagere et stort til lykke med priserne – og fortsat god vind med forretningerne.

Fakta om Ivækstprisen
IVÆKSTprisen er skabt i et samarbejde mellem IVÆKST, DANA, Google, Visma, Deloitte og Berlingske Business – organisationer der i forvejen samarbejder med vækstlaget i dansk erhvervsliv
– Det er folkets og iværksættermiljøets pris der hylder egne rollemodeller.
– Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.
– Prisen blev uddelt første gang i 2008

Mest læste