Gå til hovedsiden

Tag del i væksten på den online markedsplads

E-handel i Danmark viser igen “double digit growth” og det har aldrig været nemmere at komme med på vognen.

Det har aldrig været nemmere at komme med på e-handel vognen

Det kræver ikke en doktorgrad, at finde det interessant at tage del i et voksende marked. Og netop markedet for online handel (e-handel) kan bryste sig af år efter år at levere 10% vækst. Netop offentliggjorte tal fra  Ecommerce Europe viser at Danmark stadig ligger helt i toppen når det kommer til online handel per indbygger, og at vi i 2013 oplevede en omsætningsvækst på 14%.

Det er derfor heller ikke mærkeligt at mange iværksættere og selvstændige vælger at starte deres egen online butik. Samtidig har det..

 • …aldrig været enklere at oprette sin egen virksomhed. Dette gøres enkelt online på virk.dk, og samtidig giver den nye IVS ordning endnu større fleksibilitet
 • …aldrig været enklere at markedsføre sig. 95 % af danskerne er på internettet og du kommer nemt i gang med markedsføring via eksempelvis Google
 • …aldrig været enklere at bygge sin egen webshop. En hurtig søgning giver adskillige muligheder når det kommer til at oprette sin egen online butik og du kommer i gang for ganske få penge

Det er bare om at komme i gang!

I disse krisetider vil jeg gerne slå et slag for muligheden for at starte egen butik online. Det kræver kun enkle midler og risikoen er lille for at komme i gang.

Dog vil jeg nævne tre ting, som er særdeles vigtige for din succes med e-handel:

 • Synkronisering af kunder, varer og ordrer  – det er vigtigt, men ofte en vanskelig og dyr opgave, at opnå 100% synkronisering af produkter, priser og bestillinger mellem regnskabsprogrammet og webshoppen.
 • 89% af al online handel foregår med betalingskort – opsætningen af betalingskort er ofte en tidskrævende opgave, som kræver en del teknisk viden og tests. Du bør også overveje om andre betalingsformer som f.eks. Paypal er vigtige for din kundegruppe.
 • 36% vækst i online handel på mobile enheder – det er ingen overraskelse at brugen af smartphones og tablets er i kraftig vækst. Det er samme er derfor også andelen af online handel, som foretages på disse enheder. Det er derfor vigtigt at din webshop og hjemmesider understøtter og tilpasses de mindre skærme.

Visma tilbyder de rette værktøjer

Vismas online regnskabsprogram og e-handelsløsning tager selvfølgelig højde for alt dette. Dvs. at løsningerne er integrerede som standard, sådan at alt data flyder automatisk frem og tilbage. Betalingskort og Paypal konfigureres helt enkelt i administrationsdelen og så tilpasses layout og design automatisk til smartphones og tablets. Herudover er løsningerne selvfølgelig moderne og enkle at gå til. Jeg indbyder dig derfor til at afprøve Visma eAccounting og Visma Webshop helt gratis og danne dig dit eget indtryk.

Rigtig mange gange held og lykke med forretningen!

Kilde: www.ecommerce-europe.eu

Mest læste

 • Visma trækker i trøjen for en god sag

  I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

 • Ret til provision under ferien?

  Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.