Vil du være med til at digitalisere Danmark?

I Visma former vi fremtidens samfund gennem teknologi og giver dig pladsen til både faglig og personlig udvikling. Vi søger flere talentfulde kolleger, som også begejstres af den forskel, vi kan skabe med ny teknologi. Begynd livet efter studierne i vores internationale Management Graduate program eller start karrieren i ét af vores 20 danske selskaber, som hver især udvikler fremtidssikre softwareløsninger, der digitaliserer Danmark.

Start karrieren som Management Graduate

Vil du lede teknologiprojekterne, som driver samfundet fremad? Som Management Graduate får du en solid start på din karriere med international erfaring og ansvaret for 5 spændende projekter i løbet af et år, hvor du løser aktuelle udfordringer i et spændende og dynamisk miljø.

Læs mere her

Brug sommeren i Vismas Summer Internship

Som Summer Intern hos Visma får du praktisk erfaring med projektledelse inden for et af Vismas mange forretningsområder. I løbet af otte uger med to ugers ferie undervejs er du ansvarlig for planlægningen og gennemførelsen af et projekt med strategisk betydning for Vismas fremtidige vækst og succes.

Læs mere her
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vind lækre præmier! 

Skal vi holde dig opdateret på ledige stillinger i Visma i Danmark, og kunne du tænke dig at være med i konkurrencen om airtags, et lækkert headset eller hvad med en signeret cykeltrøje af Jonas Vingegaard?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev ved at udfylde kontaktformularen. Vi sender et nyhedsbrev hver tredje måned, som handler om karrieremulighederne i Visma. Du kan også deltage i konkurrencen uden at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Konkurrencen løber til og med mandag den 17. april. Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes direkte via e-mail efter konkurrencens afslutning.

Vil du deltage i vores konkurrence? Vælg din præmie:

Følg os!