Få et lønsystem fra Visma. Læs om Vismas lønsystemer her.

Find det helt rigtige lønsystem

Vismas lønsystemer servicerer mere end 800.000 lønmodtagere i Danmark fra små- og mellemstore virksomheder til store internationale organisationer.

Visma Løn lønsystem

Visma Løn

Visma Løn (tidl. MultiLøn Erhverv) er lønløsningen til mellemstore- og store virksomheder. Vores kunder stiller typisk krav til integrationer til deres HRM-systemer, og har ofte overenskomster, der stiller større krav til kompleksiteten i deres lønbehandling. Visma Løn er et cloudbaseret lønsystem, der fås som en systemløsning og en outsourcing-løsning, alt afhængigt af jeres virksomheds behov.

Læs mere om Visma LønDataløn

DataLøn er løsningen til små og mellemstore virksomheder. Du kan vælge en lønløsning, der passer til dit behov. Hvad enten du er helt ny, når det kommer til løn, rutineret eller ønsker personalejuridisk rådgivning. Det er også muligt at overlade lønarbejdet til os, så du kan fokusere på andre ting.

Læs mere om Dataløn

Skærmbillede fra Dataløn lønsystem


ProLøn lønsystem

Med opkøbet af ProLøn i juni 2019 er ProLøn lønsystem det sidste nye skud på stammen i Vismas udbud af lønsystemer.

ProLøn tilbyder cloud-baserede lønsystemer til små- og mellemstorevirksomheder og deres løn-partnerer. ProLøn adskiller sig særligt ved sine unikke branchespecifikke lønsystemer, der tager udgangspunkt i fagområders overenskomster, og de giver ubegrænset personlig support. 

Læs mere om ProLøn

Hvad er et lønsystem egentlig?

Et lønsystem er et program, der hjælper dig med at håndtere løn til din virksomheds medarbejdere.

Udover selve beregningen af medarbejdernes løn, hjælper et lønsystem også med at udbetale løn, indberette og overføre skat, ATP, pension, feriepenge og alt hvad der ellers hører med, når der laves løn til virksomhedens medarbejdere.

Et lønsystem gør det nemt og overskueligt at administrere løn og de fleste lønsystemer gør det muligt at automatisere lønnen, der hvor medarbejderne skal have en tilsvarende lønseddel hver måned.

Med et dansk lønsystem bliver det også lettere at overholde alle regler der findes på området i Danmark.

Om Visma-koncernen

 

Visma er en af Nordeuropas største software-leverandører og udover lønsystemer, står Visma-koncernen bag over 30 forskellige andre software-produkter - alle sammen med samme det fokus - at effektivisere virksomheders administration ved hjælp af digitalisering og automatisering af forretningsprocesser.

I Visma-koncernen er der i alt over 9.500 ansatte og vi har mere end en million kunder. Koncernen blev grundlagt i 1996 og har over 20 års erfaring i softwarebranchen.

Læs om Visma-koncernen

Over 50 års erfaring med lønsystemer

Vi har været med til at sørge for, at danskere har fået deres lønsedler i over 50 år.

Rejsen startede helt tilbage i 1968, hvor Multidata blev stiftet. I 1969 kom Multidata med lønsystemet Dataløn og i 1970 kommer Multiløn lønsystem på markedet.

I 2007 fusionerede Multidata og Bluegarden og virksomheden skiftede i 2012 navn til Bluegarden.

Visma-koncernen opkøbte i 2017 Bluegarden og de to lønsystemer Dataløn og Multiløn. Multiløn ændrer herefter navn til Visma løn.

Men rejsen slutter ikke her. I juni 2019 opkøbte Visma også lønsystemet ProLøn.

Opkøbet af ProLøn lønsystem styrker Vismas i forvejen store udbud af cloud-baserede software-løsninger til håndtering af forretningsprocesser, og bidrager til det overordnede tema i koncernens strategi om at hjælpe virksomheder til digital transformation.

Vi var Danmarks første regulære lønsystem, men selvom vores første lønsystem i 2018 kunne fejre 50 års fødselsdag, så formår vi stadig at tænke innovativt og i dag er vi stadig den førende leverandør af lønsystemer i Danmark.