Vores tre lønsystemer

ProLøn

Den cloudbaserede løsning til små og mellemstore virksomheder.

ProLøn tilbyder cloud-baserede lønsystemer til små- og mellemstorevirksomheder og deres løn-partnerer. ProLøn adskiller sig særligt ved sine unikke branchespecifikke lønsystemer, der tager udgangspunkt i fagområders overenskomster. De giver også ubegrænset personlig support.

Læs mere om ProLøn

 

DataLøn

Lønløsningen til små- og mellemstore virksomheder.

DataLøn er løsningen til små og mellemstore virksomheder. Du kan vælge en lønløsning, der passer til dit behov. Hvad enten du er helt ny, når det kommer til løn, rutineret eller ønsker personalejuridisk rådgivning. Det er også muligt at overlade lønarbejdet til os, så du kan fokusere på andre ting.

Læs mere om DataLøn 

 

Visma Løn

Lønløsningen til mellemstore- og store virksomheder.

Vores kunder stiller typisk krav til integrationer til deres HRM-systemer. De har ofte overenskomster, der stiller større krav til kompleksiteten i deres lønbehandling. Visma Løn er et cloudbaseret lønsystem, der fås som en systemløsning og en outsourcing-løsning, alt afhængigt af jeres virksomheds behov.

Læs mere om Visma Løn

 

Hvad er et lønsystem?

Et lønsystem er et program, der hjælper dig med at håndtere løn til din virksomheds medarbejdere.

Udover selve beregningen af medarbejdernes løn, hjælper et lønsystem også med at udbetale løn, indberette og overføre skat, ATP, pension, feriepenge og alt hvad der ellers hører med, når der laves løn til virksomhedens medarbejdere.

Et lønsystem gør det nemt og overskueligt at administrere løn. De fleste lønsystemer gør det muligt at automatisere lønnen, der hvor medarbejderne skal have en tilsvarende lønseddel hver måned.

Med et dansk lønsystem bliver det også lettere at overholde alle regler der findes på området i Danmark.

Om Visma-koncernen

Visma er en af Nordeuropas største software-leverandører og udover lønsystemer, står Visma-koncernen bag over 30 forskellige andre software-produkter. Fælles for alle produkter er at effektivisere virksomheders administration ved hjælp af digitalisering og automatisering af forretningsprocesser.

I Visma-koncernen er der i alt over 9.500 ansatte og vi har mere end en million kunder. Koncernen blev grundlagt i 1996 og har over 20 års erfaring i softwarebranchen.

Læs om Visma-koncernen

Over 50 års erfaring med lønsystemer

Vi har været med til at sørge for, at danskere har fået deres lønsedler i over 50 år.

Rejsen startede helt tilbage i 1968, hvor Multidata blev stiftet. I 1969 kom Multidata med lønsystemet DataLøn og i 1970 kommer Multiløn lønsystem på markedet.

I 2007 fusionerede Multidata og Bluegarden og virksomheden skiftede i 2012 navn til Bluegarden.

Visma-koncernen opkøbte i 2017 Bluegarden og de to lønsystemer DataLøn og Multiløn. Multiløn ændrer herefter navn til Visma løn.

Men rejsen slutter ikke her. I juni 2019 opkøbte Visma også lønsystemet ProLøn.

Opkøbet af ProLøn lønsystem styrker Vismas i forvejen store udbud af cloud-baserede software-løsninger til håndtering af forretningsprocesser. De bidrager til det overordnede tema i koncernens strategi om at hjælpe virksomheder til digital transformation.

Vi var Danmarks første regulære lønsystem. Men selvom vores første lønsystem i 2018 kunne fejre 50 års fødselsdag, formår vi stadig at tænke innovativt og i dag er vi stadig den førende leverandør af lønsystemer i Danmark.

Læs mere om Løn på visma bloggen

Den nye ferielov kræver nyt ferie-mindset

Dét, der især har vist sig at være en spændende udfordring med den nye ferielov, er, at ændre vores alle sammens opfattelse af, hvordan vi ’tænker’ i ferie. Derudover er der for få virksomheder, som ser den nye ferielov som en dør, der giver adgang til nye muligheder og ledelsesmæssige beslutninger.