Visma Software

Vi er en af Europas førende udbydere af online it-systemer inden for økonomistyring. Om du ejer en lille webshop eller driver en stor produktionsvirksomhed, har vi en løsning til dig.

Kontakt os

Visma regnskabsprogram

Regnskabsprogram

Vælg mellem flere af Danmarks mest anvendte og brugervenlige online regnskabsprogrammer, der passer til virksomheder af alle størrelser.Visma lønsystemer

Lønsystem

Få den bedste lønløsning til din virksomhed. Vi hjælper dig, uanset om du skal lave din første lønseddel eller har brug for rådgivning til lønadministration.Visma ERP

ERP-system

Bind din forretning sammen med Visma.net og Visma Business - fremtidssikrede ERP-løsninger, som kan skræddersyes til din virksomhed.


Mød os på de sociale medier

 


LinkedIn

Følg os på LinkedIn og få adgang til faglige indlæg, jobopslag, nye events og andet aktuelt fra Visma Danmark.


Facebook

Like os på Facebook og få info om produktnyheder, blogindlæg og events før alle andre. Du kan også få et indblik i Visma som arbejdsplads.


Twitter

Lær Software Danmark at kende indefra. Vi tweeter om dagligdagen i vores afdeling samt cloud, iværksætteri, produkter og generelle trends inden for software.


Vismas blog

Læs spændende indlæg skrevet af faglige eksperter og engagerede medarbejdere om alt fra iværksætteri til digitaliseringsstrategier og meget mere.