Find dit regnskabsprogram hos Visma

Uanset din virksomheds størrelse, har vi en regnskabsløsning der passer jer. Fra den lille iværksætter med behov for basis regnskab til den store koncern med behov for et komplet ERP-system. Læs om hvert enkelt regnskabsprogram nedenfor og find det bedste regnskabsprogram for din virksomhed. Passer vores regnskabsprogrammer ikke til din virksomhed?

Måske skal du bare have sendt din første elektroniske faktura eller måske har din virksomhed vokset sig så stor, at du leder efter et erp-system, der kan klare mere end bare regnskab. Lige meget hvilken situation, du står i, har vi softwaren, der kan hjælpe dig videre. 

Læs mere om elektronisk faktura | Læs mere om ERP

 

 

 

Hvad er et regnskabsprogram? 

Et regnskabsprogram er et stykke software, som kan hjælpe din virksomhed med at holde styr på alt fra fakturering til bogføring. I dag er regnskabsprogrammet typisk online, så det er frit tilgængeligt for din økonomiansvarlige - lige meget hvor de er, og hvilken enhed de arbejder fra. 

Mere end et regnskabsprogram

Vismas software og services forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser og der findes smarte integrationer der gør vores regnskabsprogrammer til mere end blot et regnskabsprogram, med funktioner der kan skaleres og udvides med din virksomheds behov.

Hvad enten du har brug for et enkelt og brugervenligt program til din bogføring eller er en del af en stor forretning med behov for en kompleks og skræddersyet løsning, så har vi i Visma regnskabsprogrammet eller ERP-systemet til dig.Blandt Europas største

Visma er en af Europas største softwarevirksomheder og Visma-koncernen står bag Danmarks mest benyttede regnskabsprogrammer e-conomic og Dinero.

Visma har i alt over 9.000 ansatte på tværs af Norden, Benelux, Østeuropa og Centraleuropa, flere end samlet 1.000.000 kunder og havde en omsætning på 11.389 millioner Norske kroner i 2018, hvilket gør Visma til en af Europas førende softwarevirksomheder.

 

 

Læs mere om regnskabsprogrammer
og regnskab på Visma bloggen

Hvordan får nutidens controller tid til at agere business partner?

i Business Analytics

En traditionel controller forbindes ofte med én, der har styr på virksomhedens økonomi, budgetter og regnskaber. Et vigtigt fokus som nutidens controller naturligvis også skal være en haj til. I dag forventes det dog, at nutidens controller også kan agere business partner for organisationen gennem økonomisk rådgivning om fremtiden på baggrund af fakta. Dette ekstra fokusområder kræver, at der frigøres tid - blandt andet fra de manuelle og bearbejdende dataprocesser, som et BI-værktøj kan medvirke til.