Visma Stellar

Visma Stellar lukker

Nysalget af Visma Stellar er lukket. Fra den 30. juni 2022 lukkes alt vedligehold og support på Visma Stellar.

Se alternativer

Brug af e-klip stopper den 28.02.2022

Det betyder, at du fra den 28.02.2022 ikke længere kan sende og modtage elektroniske fakturaer med Stellar. 

Dette sker som følge af, at en ny version af NemHandel frigives og her udskiftes NemID-certifikatet med MitID-certifikatet. Det certifikat Stellar benytter via e-klip er det snart forældede NemID-certifikat og efter den 28.02.2022 vil NemHandel blokere for elektronisk forsendelse og modtagelse af fakturering med NemID-certifikater.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre

I Visma ønsker vi at tilbyde vores kunder de bedste og mest fremtidssikre regnskabsløsninger på markedet.
Derfor synes vi, at du skal kigge nærmere på disse regnskabsprogrammer og ERP-systemer:

e-conomic regnskabsprogram

e-conomic er danskernes foretrukne regnskabsprogram

Mere end 160.000 danske virksomheder bruger e-conomic online regnskabsprogram til deres daglige bogføring. e-conomic fås i en størrelse, der passer til din virksomheds specifikke behov og kan vokse med din forretning.

Besøg e-conomics hjemmeside

Dinero regnskabsprogram

Dinero er Danmarks nemmeste regnskabsprogram

Med Dinero får du et regnskabsprogram, som alle kan finde ud af. Programmet er særligt rettet mod nystartede virksomheder og enkeltmandsvirksomheder med simple behov til fakturering og bogføring.

Besøg Dineros hjemmesideVisma.net ERP system

Visma.net til større virksomheder

Med Visma.net får du et komplet forretningssystem, der automatiserer processer og styrer komplekse regnskabsopgaver. Visma.net er perfekt til større virksomheder, der ønsker at reducere omkostninger og øge resultaterne ved at gøre tid, ressourcer og teknologi mere effektivt.

Læs mere om Visma.net

Visma Business ERP system

Visma Business - komplet ERP-system

Visma Business er til dig, der ønsker at binde hele forretningen sammen i en lokal installeret ERP-løsning. Med Visma Business har I en lang række standard ERP-moduler til rådighed, som matcher de basale behov inden for økonomi, salg, lager, logistik og projektstyring.

Læs mere om Visma Business

 

 

 

Få svar på dine spørgsmål om nedlukningen af Stellar

Den 30. juni 2022 lukker alt support og vedligeholdelse af Stellar. I forbindelse med lukningen finder du her svar på de oftest stillede spørgsmål.

 

 

 

 

Få en snak om dine alternativer

Fortæl os mere om dine behov for økonomistyring. Udfyld kontaktformularen herunder, og vi kontakter dig via telefon og mail til en snak om dine muligheder. Jeg kan til enhver tid afmelde modtagelsen af mails.