Vind en Team Jumbo-Visma trøje signeret af Jonas Vingegaard

Deltag nu!

Stolt hovedsponsor

Vi er stolte af at være hovedsponsor for Team Jumbo-Visma - et af verdens bedste cykel- og speed skating-hold. Team Jumbo-Visma har skabt imponerende resultater gennem årene med utallige sejre og mesterskaber inden for både cykling og speed skating.

Visma og Team Jumbo-Visma er drevet af det samme mål: at vinde sammen. I Visma gør vi det ved at give plads til, at medarbejdere, teams og kunder kan opnå deres fulde potentiale. Og så er vi bevidste om, at diversitet inden for både sport og forretning skaber bedre resultater.

Sådan hjælper vi Team Jumbo-Visma

Se filmen om, hvordan Visma hjælper Team Jumbo-Visma til at kunne præstere på højeste niveau. 

Mød holdet

Kom bag facaden hos Team Jumbo-Visma, og lær rytterne bedre at kende. Find blandt andet ud af, hvad en sticky bottle er, hvad rytterne siger til hinanden under et løb og få et par tips til din egen cykeltræning. 

Få PRO-rytterens syn på…

 

Vind en Team Jumbo Visma trøje! 

Udfyld formularen, svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen om at vinde en Team Jumbo Visma trøje signeret af Jonas Vingegaard.

Konkurrencen løber til og med søndag den 24. Juli. Vinderen findes ved lodtrækning og kontaktes direkte via email i uge 30.

Præmien er den trøje, der er udstillet ved Kongens Nytorv. Trøjen er i størrelse medium og kan ikke byttes til anden størrelse.

Hvad er Visma?

Vingegaards Le Tour-skole

Hvad betyder “a bloc”, “tête de la course” og “Chapeau”? Jonas Vingegaard forklarer de mest gængse ord og udtryk fra cykelverdenen, så du kan blive helt klar til Tour de France 2022.

#VismaElskerVingegaard

Følg med på Instagram, når vi hepper på Jonas Vingegaard og resten af Team Jumbo-Visma under Tour de France.

 

Vil du med på holdet?

I Visma har vi brug for nysgerrige og ambitiøse personer, der brænder for at gøre en forskel med teknologi og innovativ software.

Læs mere på vores karrieresider