Gå til hovedsiden

Brug sommerferien fra studiet hos Visma

Er du nysgerrig på, hvad et summer internship hos Visma indebærer? Her kan du læse om vores to danske summer interns og hvad, de har brugt deres sommer på. Vismas Summer Internship er et nordisk program, som har stor betydning for hele koncernens fremtidige vækst og udvikling. Vores summer interns bruger deres sommerferie fra studiet […]

Visma Summer Interns 2022
Visma Summer Interns 2022

Er du nysgerrig på, hvad et summer internship hos Visma indebærer? Her kan du læse om vores to danske summer interns og hvad, de har brugt deres sommer på.

Vismas Summer Internship er et nordisk program, som har stor betydning for hele koncernens fremtidige vækst og udvikling. Vores summer interns bruger deres sommerferie fra studiet på at få en masse praktisk erfaring med projektledelse inden for et af Vismas mange forretningsområder. I løbet af seks uger er de ansvarlige for både planlægning og gennemførelse af et konkret projekt af strategisk betydning for Visma. I år har vores to danske interns arbejdet sammen med Business Insights teamet i Visma e-conomic. 

Summer internshippet er lønnet, som var du ansat på fuld tid, og derudover får vores summer interns også del i alle goderne ved at være Visma-medarbejder. Måske er et summer internship også noget for dig?

Summer Interns i Danmark 2023

Navn: Anders Damgaard

Uddannelse: Mathematical Modelling and Computing, DTU

Alder: 21 år

Hvad har du arbejdet med i dit sommerprojekt?
Vi har arbejdet med at sortere data for at finde interessante insigter, som vi kunne arbejde med fra et business perspektiv. Konkret lå det i at lade Machine Learning sortere kunder baseret på forbrugsparametre for dernæst at tolke det og oversætte det til lægmandssprog.

Hvad er det sejeste, du har gjort i løbet af summer internshippet?
Jeg har stiftet bekendtskab med Googles databasebehandlingsværktøj BigQuery, det er meget nørdet, men på den anden side føles ligesom at få et nyt værktøj/hobby produkt som gave. Den frihed vi har haft til at lege med nye værktøjer har været en konstant trivelsesfaktor for internshippet, og så har der selvfølgelig været alt det sociale med vores buddy og teamet.

Hvad synes du er det bedste ved Visma?
Visma sætter stor pris på, at medarbejderne trives, og det kan mærkes. Både da jeg var ny og mødte teamet første gang, og nu hvor jeg har kendt dem i længere tid, var det klart at medarbejderne hos Visma har det godt.

Hvem vil du anbefale at søge et Summer Internship i Visma?
Mine medstuderende fra DTU ville nok lægge pris på Vismas arbejdsmiljø og arbejdsområder. Specifikt er Tech Trainee stillingen noget der lyder utroligt attraktivt for matematik/software studerende fra DTU.

Hvordan passede sommerens projekt til dig?
Projektet havde ikke et så stort overlap med min akademiske kompetenceprofil, som jeg forventede, men det var derimod meget rettet imod min personlighedsprofil, hvor jeg blev udfordret i at formidle tekniske detaljer i en kontekst, jeg ikke var vant til.


Navn: Daniel Aisen

Uddannelse: Software Engineering, DTU

Alder: 28

Hvad har du arbejdet med i dit sommerprojekt?
In our summer project we had to investigate the database with the customers usage data. We aimed to cluster the customers based on those features to group the customers who use the systems in a similar way. Clustering the customers was based on a new tool that was new for the team and by that we could experiment and validate the new tool. Another important thing I have learned during the project is how real work environment is.

Hvad har overrasket dig mest, siden du startede hos Visma?
I was mostly surprised by the freedom we received during the working days. Planning our schedule ourselves and pushing us to the best results we could receive. 

Hvad er det sjoveste, I har lavet sammen i løbet af sommeren?
Meeting new people and colleagues while having a great lunch every day! All of this while gaining work experience in topics that I would love to work with in the future. 

Hvem vil du anbefale at søge et Summer Internship i Visma?
Most of my school friends would love to have a taste of the industry before they finish their studies. Other friends I know are unsure about which exactly work they see themself in the future and want to have a fun work experience.

Kunne du tænke dig at blive vores Summer Intern i 2024?
Læs mere her og se, hvornår vi åbner for ansøgninger til næste hold.

Bliv Summer Intern

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.