Gå til hovedsiden

Derfor blev jeg graduate i Visma Consulting

Andreas Fruergaard er uddannet kandidat i Softwareudvikling og -teknologi fra IT-Universitet i København. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent. I dette indlæg fortæller Andreas, hvorfor han valgte at blive konsulent hos Visma, samt hvad valget betyder for ham i dag.


Fokus på udvikling og kundekontakt

Da jeg var halvt inde i min kandidatuddannelse fik jeg arbejde som studiemedhjælper i en startup virksomhed, der beskæftiger sig med digitale faktureringsløsninger. Det var et fantastisk sted, hvor jeg fik mulighed for at omdanne den teoretiske og praktiske viden fra mit studie til reel kode. Samtidig lærte jeg også, at en god kunderelation og kundeforståelse er fundamentalt for al udvikling.

Efter endt studietid og et års fastansættelse var tiden moden til nye udfordringer. Med et stabilt fagligt fundament ønskede jeg at arbejde i en større virksomhed, som kunne udfordre mig både fagligt og personligt.

Mere specifikt ønskede jeg, at arbejdet skulle være en balance mellem udvikling og kundekontakt, hvilket matchede perfekt med en konsulentprofil. Samtidig ville jeg gerne styrke min forståelse for de interne forretningsprocesser i en større virksomhed. Derfor måtte mit næste job meget gerne være en graduate-stilling med mulighed for bred læring.

En faglig og social konsulentvirksomhed

Mit fokus faldt på Visma Consulting efter en bekendt havde anbefalet stedet som en både faglig og social stærk konsulentvirksomhed. Samtidig fremstod graduate programmet hos Visma Consulting som et alsidigt program sammensat af mange faglige og sociale elementer. Desuden havde graduate programmet stor fokus på de enkelte graduates’ kompetencer i forhold til vedkommendes egne interesser, hvilket lød meget interessant.

Ansvar fra dag et

Som graduate fik jeg hurtigt ansvaret for egne kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med mine øvrige kolleger. Det betød, at jeg blev konsulent fra første dag, også i forhold til kunderne, hvilket har været yderst lærerigt for mig.

Ud over de daglige opgaver blev jeg også tilknyttet vores “Better Together” graduate-projekt. I dette projekt skulle enkelte graduates fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Litauen gennem et halvt år samarbejde på tværs af organisationen. Opgaven var at udvikle en selvvalgt løsning baseret på ny teknologi. Hermed fik jeg en unik mulighed for at arbejde med kolleger fra forskellige lande og baggrunde. Dette resulterede også i nogle værdifulde og sjældne kontakter.

Derfor skal du vælge Visma Consulting

I løbet af graduate programmet har jeg deltaget som repræsentant for Visma på diverse jobmesser. Her har jeg mødt mange studerende og selvom alles baggrund er forskellige har næsten alle haft samme bekymring: ”Har jeg mon de rette kompetencer?” og ”Vil Visma Consulting kunne bruge en profil som mig?” Selvom svaret naturligvis ikke er ensidigt, så er mit råd altid at sende en ansøgning. Specielt, hvis du ønsker at arbejde for en voksende konsulentvirksomhed med utallige muligheder – både fagligt og socialt. Samtidig gør Visma deres bedste for at styrke lige netop dig i forhold til dine egne kompetencer og interesser.

Er du nyuddannet kandidat med en it-uddannelse eller er du lige ved at færdiggøre dine studier? Så kunne Vismas IT-graduate program måske være noget for dig – 12 måneder, fuld løn og garanteret fastansættelse. Vi søger lige nu It-graduates. Der er kickoff i september 2018, men vi ansætter løbende, så send din ansøgning i dag.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.