Gå til hovedsiden

Dinero stifter iværksætterlegat

Iværksætterlegatet kan søges af Danmarks modige, nystartede iværksættere, som lægger mange timer, sved og tårer i at skabe deres egen virksomhed.

Regnskabsprogrammet Dinero har stiftet et iværksætterlegat på 10.000 kr.

Drømmen er at give ét af disse modige mennesker et godt skub i den rigtigt retning mod drømmen om at få succes som iværksætter.

Dinero startede med visionen om at gøre livet lettere for iværksættere, selvstændige og små og mellemstore virksomheder. Derfor har vi valgt at stifte dette legat med det formål at kunne hjælpe en virksomhed godt i gang med at få fodfæste. Samtidig håber vi, at legatet kan bruges af en iværksætter til at forsøde sin tilværelse i en tid, hvor de fleste af døgnets timer går med at knokle på den nye virksomhed.

Vi håber at kunne være med til at skabe nogle gode historier med stiftelsen af Iværksætter legatet, som vil blive tildelt én gang om året.

Hvem kan søge iværksætterlegatet?

Virksomheder, der er startet mellem den 1. oktober 2017 og 1. oktober 2019 kan søge Iværksætterlegatet.

Hvordan kan man søge?

Interesserede iværksættere skal i deres ansøgning fortælle:

  • Hvad virksomheden laver
  • Hvor virksomheden er i dag
  • Hvad pengene skal bruges på ved tildeling af legatet

Du søger iværksætter legatet her: https://dinero.dk/ivaerksaetterlegat/

For Dinero er det vigtigt at være med til at give landets iværksættere en god start på livet som virksomhedsejer. Omkring halvdelen af brugerne af regnskabsprogrammet bruger gratisversionen. Det har altid været tanken, at der skal findes en gratisversion, så nystartede iværksættere uden en krone på lommen også kan holde styr på regnskabet – og dermed få en god og tryg start på iværksætterlivet.

Tryghed er også kodeordet i udviklingen af Visma Rating, som er med til at skabe gennemsigtighed mellem virksomheder og organisationer i Danmark. Med Visma Rating advares iværksættere mod at handle med virksomheder, som fx er under konkurs, og iværksættere kan bruge objektive data til at vurdere, om man skal give kredit eller ej til nye kunder.

Også Visma arbejder for at støtte og fremme iværksætteriet i Danmark, hvilket blandt andet illustreres ved Vismas sponsorat af tech-podcasten “Fremtidsfabrikken”.

Mest læste