Gå til hovedsiden

Graduate med medbestemmelse og virkelighedsnære projekter

Danny er graduate i Visma Consulting og uddannet datamatiker fra CPH Business. For ham er arbejdsglæden lig med gode kollegaer og sammenhold. Læs med og få et indblik i, hvordan det er at være graduate i en af Nordens førende IT-virksomheder.

Som graduate i Visma bliver du hørt

Danny blev overrasket over det ansvar han fik fra første dag, da han startede som graduate i Visma Consulting.

“Som graduate bliver du hørt og du får samtidig lov til at have indflydelse på projekterne”  fortæller Danny. 

Inden Danny søgte graduate stillingen i Visma Consulting, var det klart for ham, hvad han gerne ville bruge sine kompetencer til, og hvordan drømmejobbet skulle se ud. For Danny har det altid været meget klart, hvad der motiverer ham: 

“Mit drive har altid været at bringe noget til live, hvor jeg har kunnet se folk bruge det. Det kan man med Vismas projekter. Det har helt klart været den største ambition for mig, at det man udvikler bliver til virkelighed.” 

Alle kommer hinanden ved

Inden Danny startede i Visma Consulting, havde han en teori om, hvordan det ville være at arbejde i en stor virksomhed. Det ville nok føles stort og meget opdelt, man ville have svært ved at komme sine kollegaer ved og være en del af fællesskabet. Men oplevelsen ved at starte hos Visma Consulting, som huser 150 medarbejdere, var en helt anden. Han blev positivt overrasket.  

“Jeg havde nok forventet, at afdelingerne var mere opdelte, i og med at det er en stor koncern, men der blev jeg positivt overrasket. Alle er del af fællesskabet, om det er til fredagsbaren eller Lunch n’ Learn*, så har man det godt med alle.”

I Visma bliver det sociale vægtet højt, og når du er graduate er der altid et arrangement rundt om hjørnet. Der bliver gjort meget ud af, at du lærer de andre graduates at kende:  

“I Visma er det som om, at alle kender alle, og når du starter som graduate starter du i en gruppe og derefter bliver du spredt ud på forskellige projekter, men du holder kontakten via graduate-aktiviteterne.”

Et godt team er vigtig for arbejdsglæden

Danny sidder til dagligt i AM (Application Management)-afdelingen. Her bliver der lagt vægt på det sociale. Der er fælles morgenmad hver fredag, og der bliver holdt team events. Disse sociale aktiviteter er meget vigtige for arbejdsglæden, fortæller Danny.

“Teamet er godt, alle går godt i spænd, og man når altid lige at få snakket sammen. Fælles morgenmad om fredagen skaber godt sammenhold, og det er hyggeligt, at man kan dele interesser.”

Din karriere, din beslutning

Som graduate i Visma har du medbestemmelse i din fremtidige karriere. Hvis der er en gren af et arbejdsområde, du gerne vil dykke mere ned i, så er det ofte en mulighed.

“Hvis du gerne vil prøve lidt af hvert, så er Visma det rigtige sted. Der er både opgaver inden for Java-  og Microsoft-verdenen, så der er opgaver indenfor mange forskellige teknologier, og det giver muligheder.” forklarer Danny.

*Til Lunch n’ Learn kan medarbejderne i Visma Consulting kombinere frokost med et fagligt indlæg og blive klogere på Vismas projekter mm.

Vil du være en del af holdet? 

Er du nyuddannet kandidat med en it-uddannelse eller er du lige ved at færdiggøre dine studier? Så kunne Vismas It-graduate program måske være noget for dig – 24 måneder, fuld løn og garanteret fastansættelse. Vi søger lige nu It-graduates. Der er kickoff i september 2020, men vi ansætter løbende, så send din ansøgning i dag.

Mest læste

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.