Gå til hovedsiden

Mød vores kollega Anette Nørgaard

Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet – og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.

I Visma Dinero sidder Anette Nørgaard som Relationship Director. Til dagligt er hun mor til tre, bonusmor til to og farmor til to – og så har hun arbejdet i tech i over 20 år. “Det hele startede faktisk med, at jeg ville arbejde som skønhedsekspert, men jeg manglede penge til uddannelsen, så jeg valgte at tage et job i IT, fordi det virkede til at være nemt at få,” siger Anette med et smil.

IT fik alligevel taget i hende, og skønhedsuddannelsen kom hun aldrig videre til;

“Jeg kom til at elske at arbejde med IT, kode programmer, undervise i IT og i det hele taget de mange opgaver, der langt hen ad vejen gav mig anledning til at bygge netværk og relationer.”

I dag er Anette havnet i en rolle, hvor hun kan bruge tiden på det, hun brænder allermest for – iværksætteri og networking. “Jeg hjælper iværksættere og iværksættermiljøet på mange måder, fordi Visma Dinero gerne vil give tilbage til det iværksættermiljø, de selv kommer fra og arbejder med. Efter selv at have været i en startup kom jeg til Microsoft og fik ansvaret for deres startup-program først i Danmark, siden i hele Norden.”

“I løbet af mine arbejdsdage er jeg f.eks. mentor, dommer, speaker, advisory- og boardmedlem, paneldebatør og komitémedlem i en række programmer og aktiviteter for startups, som kræver en del timer. Der er aldrig to dage, der er ens.”

At Anette er blevet en integreret del af det danske og nordiske startup-miljø beskriver hun som den helt rigtige hylde at lande på; “Generelt er jeg megastolt og beæret over at få lov til at hjælpe iværksættere videre, at bruge min viden og erfaring på området og samtidig skabe værdier på tværs af virksomheder, organisationer og miljøer. Jeg er stolt over at være med til at give inspiration og muligheder til mange mennesker uanset baggrund, køn, seksualitet, nationalitet, alder, og hvad end der er af forskelligheder. Det handler om at se helheden,” afslutter hun.

Mest læste