Gå til hovedsiden

Mød vores kollega Marie Thomsen

Marie Thomsen er Manager og Product Owner hos Visma DataLøn og ProLøn og en passioneret rytter. Marie indledte sin karriere i Visma tilbage i juni 2015, og lige siden har hun været på en faglig og personlig rejse. Rejsen begyndte i Customer Success og har indtil videre ført hende til sin forholdsvis nye rolle som Manager og Product Owner i Product Development afdelingen, som hun takkede ja til i efteråret 2023.

Photo by Cécile Desaint

Trivsel gennem uforudsigelighed og alsidighed

Marie fortæller med entusiasme, at hun trives med uforudsigelighed og alsidighed i sit arbejde. “Udfordringer, som tester vores færdigheder og personligheder, er nøglen til min trivsel og læring”, fortæller hun. Marie mener, at hendes interne rejse har udstyret hende med en forståelse og viden, som hun effektivt kan anvende i sin nuværende stilling. 

“…her er det, at spændingen og alsidigheden særligt træder frem og bidrager til min store begejstring for mit arbejde”.

Marie fortsætter: “Kendetegnet for både mit eget team og vores virksomhed generelt er forståelsen for det, der kan være svært og udfordrende. I mit team er vi alle indstillet på at finde en løsning i fællesskab. Vi er også omstillingsparate og villige til at skulle afbryde en opgave, fordi der skal rykkes på en anden opgave her og nu – her er det, at spændingen og alsidigheden særligt træder frem og bidrager til min store begejstring for mit arbejde”.

Fra Customer Success til Product Development 

Maries første stilling var som lønkonsulent i Customer Success, hvor hun hjalp kunder med lønspørgsmål. Efter en barsel, vendte hun tilbage som koordinator i samme team, hvilket gav hende yderligere indsigt i løsninger og kundehåndtering. I 2022 tog Marie skridtet videre som teamleder i Customer Success med ansvar for rekruttering og oplæring af nye kolleger. 

Erfaringen fra tiden i Customer Success er på flere måder fundamentet for hendes lederrolle i dag. I 2023 takkede Marie ja til sin nuværende rolle som Manager og Product Owner, hvor hun koordinerer og udvælger de vigtigste indsatser i forhold til produktet og udviklingen heraf. 

Marie tager sig af ligeledes af stakeholderpleje, samarbejde på tværs af teams i organisationen og almindelige driftsopgaver. En typisk dag kan også indeholde 1:1 samtaler med medarbejderne i hendes team, og hver dag har hun et stærkt fokus på at opretholde både teamets og den enkeltes motivation og trivsel. 

Kollegial støtte og den gode arbejdsplads 

Marie er særlig drevet af at hjælpe andre til at yde deres bedste. “Den glæde jeg føler, når jeg ser opgaver og kolleger udvikle sig og vokse, er enorm. Den følelse havde jeg også i Customer Success, når jeg hjalp en kunde videre eller en ny medarbejder, der skulle oplæres. Det er en rar fornemmelse at kunne rykke opgaver og kolleger fremad og se dem blive “klogere”. 

“Det bliver sagt højt, og det er ikke kun floskler og ord på et stykke papir”. 

Hun beskriver den gode arbejdsplads som et sted, hvor man føler sig inkluderet, og hvor kollegial støtte er en selvfølge. “Et sted, hvor jeg føler, at uanset hvor stort et dilemma jeg har, så har jeg nogle kolleger, jeg kan dele det med, og uanset om det er godt eller skidt, så ved jeg, at jeg kan regne med dem, og at de vil mig det bedste. 

Marie fortsætter sin beskrivelse af den gode arbejdsplads og kommer ind på ledelsens rolle. “Det, at vi jævnligt bliver inviteret til sociale arrangementer, og at ledelsen arrangerer både julefest og sommerfest får mig til at føle, at det her sted vil mig. Jeg synes også, at ledelsen er god til at kommunikere i øjenhøjde og på et dagligt plan om, at her hos os er der plads til alle. Det bliver sagt højt, og det er ikke kun floskler og ord på et stykke papir”. 

På det personlige plan har Marie en passion for ridesport, som længe har været et vigtigt element i hendes liv. Ser hun drømmende ud ved kaffeautomaten, er det måske fordi, hun står og drømmer om at få sin egen hest igen en dag…

Mest læste