Gå til hovedsiden

På jagt efter Vingegaards autografer

Medarbejderne i Vismas selskaber i Danmark kunne i ugerne omkring påske gå på jagt efter signerede autografkort af Jonas Vingegaard, der gemte sig rundt omkring på kontorerne.

I ægte påskeharestil havde aktivitetsgruppen bag Vismas sponsorat af Team Jumbo-Visma arrangeret en påskejagt på kontorerne i Danmark, hvor påskeæggene var skiftet ud med signerede autografkort af Jonas Vingegaard.

Gemmestederne var kreative, og kollegerne fandt autografkort bag puder, billeder, i printeren og andre steder. Knap 100 af autografkortene var personligt signeret af Jonas Vingegaard, så der var også mange “nitter” blandt de gemte “påskeæg”. 

Efterfølgende kunne Vismas medarbejdere dele et billede af de fundne autografkort og derved få lodder i konkurrencen om signeret merchandise, der blandt andet inkluderede cykeltrøjer, kasketter og drikkedunke.

Med flere ivrige kolleger på intensiv jagt og mere end 100 lodder i puljen var Jonas Vingegaards autografer i høj kurs. Nogle af autografkortene kom endda med på påskeferie til Budapest og Milano.

I Visma glæder vi os til Tour de France triller i gang den 1. juli, og medarbejderne kan se frem til flere hyggelige overraskelser og sjove aktiviteter i den kommende tid 💛🚲🖤

#vismaelskervingegaard

Mest læste

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.