Gå til hovedsiden

På jagt efter Vingegaards autografer

Medarbejderne i Vismas selskaber i Danmark kunne i ugerne omkring påske gå på jagt efter signerede autografkort af Jonas Vingegaard, der gemte sig rundt omkring på kontorerne.

I ægte påskeharestil havde aktivitetsgruppen bag Vismas sponsorat af Team Jumbo-Visma arrangeret en påskejagt på kontorerne i Danmark, hvor påskeæggene var skiftet ud med signerede autografkort af Jonas Vingegaard.

Gemmestederne var kreative, og kollegerne fandt autografkort bag puder, billeder, i printeren og andre steder. Knap 100 af autografkortene var personligt signeret af Jonas Vingegaard, så der var også mange “nitter” blandt de gemte “påskeæg”. 

Efterfølgende kunne Vismas medarbejdere dele et billede af de fundne autografkort og derved få lodder i konkurrencen om signeret merchandise, der blandt andet inkluderede cykeltrøjer, kasketter og drikkedunke.

Med flere ivrige kolleger på intensiv jagt og mere end 100 lodder i puljen var Jonas Vingegaards autografer i høj kurs. Nogle af autografkortene kom endda med på påskeferie til Budapest og Milano.

I Visma glæder vi os til Tour de France triller i gang den 1. juli, og medarbejderne kan se frem til flere hyggelige overraskelser og sjove aktiviteter i den kommende tid 💛🚲🖤

#vismaelskervingegaard

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.