Gå til hovedsiden

Sådan hjælper Visma cykelsportens skjulte helte

Professionel cykling udvikler sig med lynets hast. I et kaotisk cykelløb er det mekanikeren, der er ankeret, som sørger for, at rytterne kan præstere deres ypperste. Som hovedsponsor for Team Jumbo-Visma hvordan kan Visma bruge sin ekspertise for at sikre, at teamet har de mest talentfulde mekanikere med på holdet? Visma har været stolt hovedsponsor […]

Professionel cykling udvikler sig med lynets hast. I et kaotisk cykelløb er det mekanikeren, der er ankeret, som sørger for, at rytterne kan præstere deres ypperste. Som hovedsponsor for Team Jumbo-Visma hvordan kan Visma bruge sin ekspertise for at sikre, at teamet har de mest talentfulde mekanikere med på holdet?

Visma har været stolt hovedsponsor for Team Jumbo-Visma siden 2019. Vi har det samme drive: vi vil vinde sammen.  

Professionelle cykelryttere skal konstant kunne præstere på kanten af det umulige. De knokler imod tiden, imod bjergene, imod hinanden og imod sig selv. De må få hvert eneste sekund til at tælle, for forskellen på at vinde og at tabe handler ofte bare om en brøkdel af et sekund.  

Jo bedre indsigt, balance og kontrol, de har, jo mere effektive kan de være. Mindre modstand er lig med højere selvtillid. Imens rytterne er ude på landevejene, er der mennesker, der bidrager i kulissen: administrationen, udviklerne, ledelsen, mekanikerne, og listen kunne fortsætte.

I Visma hjælper vi teamet på et forretningskritisk niveau. Vi arbejder i kulissen, hvor vi sikrer, at teamet kan præstere så effektivt som muligt ved at levere teknologi, der løser komplekse udfordringer og optimerer performance. Uanset om vi hjælper teamet i regnskabsprocessen, med kontraktunderskrivning, med håndtering af forretningsleads og -kontakter eller med at analysere data for at skabe indsigter, er vi med fremragende cloud softwareløsninger med til at sikre, at Team Jumbo-Visma kan præstere deres allerbedste. Og netop derfor giver det mening, at vi også er med, når teamet sætter sig for at finde deres næste topmekaniker igennem en nytænkende og anderledes rekrutteringskampagne.

Om kampagnen

Den Næste Topmekaniker er en global søgen efter det næste mekanikertalent, som kan tage Team Jumbo-Visma til næste niveau. Programmet lanceres med en optagelsesprøve for at skabe opmærksomhed omkring mekanikerrollen og for at tiltrække nye talenter til den profesionelle cykelverden. Fra den 17. april 2022 kan alle ansøge om optagelsesprøve ved at besøge https://www.thenexttopmechanic.com/. 

Efter en første screeningrunde, hvor erfaring og CV vurderes, bliver fire kandidater inviteret til Team Jumbo-Vismas hovedkvarter i Holland til den endelige udvælgelse, hvor de vil blive stillet overfor en række spektakulære udfordringer. Cykelfans vil have mulighed for at følge det unikke talentshow online fordelt på tre afsnit. Optagelsesprøverne ender med, at en vinder underskriver en etårig kontrakt med Team Jumbo-Visma. Denne person vil få mulighed for at sætte sine mekanikerevner i spil ved at klargøre cykler til navne som Primož Roglič, Wout van Aert, Marianne Vos, Jonas Vingegaard, Tom Dumoulin, Sepp Kuss, Rohan Dennis og mange andre ryttere.

Visma vil understøtte rekrutteringskampagnen på en række områder, særligt ved at automatisere ansøgningsprocessen og kandidatevalueringen, og ved at levere den digitale signaturløsning, som teamet vil bruge til at indgå aftale med de fire kandidater og siden hen vinderen, som løber med titlen som teamets nye topmekaniker. For Visma ligger der en stærk identifikation til den rolle mekanikeren udfører i kulissen for at strømline holdindsatsen, fordi Visma som betroet leverandør af cloud softwareløsninger netop er drevet af at simplificere processer og effektivisere forretningen. Derfor er det naturligt at arbejde sammen med Team Jumbo-Visma for at finde den næste topmekaniker og hjælpe med at sætte spot på og anerkendelse omkring det helt afgørende arbejde, som mekanikerne udfører hver dag. 

Richard Plugge, administrerende direktør i Team Jumbo-Visma, har udtalt følgende:

Omverdenen holder konstant øje med, hvordan vores ryttere præsterer, men hos Team Jumbo-Visma spiller hver eneste medarbejder en vigtig rolle for vores rytteres succes. Derfor er vi så glade for at få Vismas hjælp til at gennemføre denne her spændende rekrutteringskampagne og finde den næste topmekaniker til holdet. Vi værdsætter Vismas rolle og denne kampagne understreger vores fælles ambition om at vinde sammen.

Vil du vide mere om Den Næste Topmekaniker?

Besøg kampagnesitet 

Mest læste