Gå til hovedsiden

Velgørende budkamp – cykeltøjsauktion for et godt formål

Vismas cykelhold med danske Jonas Vingegaard som kaptajn har fået nyt navn og hedder nu Team Visma | Lease a Bike. Det betyder samtidig, at cykelholdet får helt nyt look fra den nye sæson, og vi inviterede derfor medarbejderne i Visma’s danske selskaber til at byde på det overskydende cykeltøj og merchandise.

Medarbejderne i Visma kunne glæde sig selv eller en cykelentusiast med cykeltøj og merchandise fra verdens bedste cykelhold i julegave, da Visma i anledningen af cykelholdets navneskifte skulle have ryddet op i lageret af merchandise og cykeltøj, som i stedet blev omdannet til en velgørenhedsauktion for medarbejderne.

4000 kroner til juleglæde hos anbragte børn og unge

Medarbejderauktionen fandt sted på en online platform, hvor Vismas medarbejdere i Danmark kunne byde på tidligere sæsoners udvalg af forskellige cykeltrøjer, cykelbukser, drikkedunke, kopper samt en enkelt signeret kasket af Jonas Vingegaard. Visma valgte, at det indsamlede beløb skulle gå til Operation Julegaveregn, der arbejder for at give julegaver til anbragte børn og unge. 25 forskellige ting var med i auktionen, der i alt generede 205 bud og 1750 sidevisninger på kun en uge i december. Mange af tingene i auktionen gik i udvidet budrunde på grund af den store interesse, og højeste enkeltstående vinderbud blev et par cykelbukser, der løb op i 320 kroner. 

Visma som ny førstetitelsponsor 

Vismas sponsorat af Team Visma | Lease a Bike er et samlingspunkt for Visma koncernens mange selskaber og skaber stolthed blandt medarbejderne. Med cykelholdets nye navn træder Visma også ind i en ny æra som førstetitelsponsor, og i Visma glæder medarbejderne sig til fortsat at følge holdets præstationer – særligt håber vi naturligvis på en tredje toursejr til Jonas Vingegaard i sommerens Tour de France. 

Flere gode initiativer i Visma i julemåneden

Blandt Vismas danske selskaber har der også været fokus på at hjælpe økonomisk trængte familier i juletiden, og Dinero og e-conomic har begge haft indsamlinger til velgørenhed. E-conomic’s medarbejdere købte julegaver ind til Julehjælpen, og Dinero har kørt kampagner på de sociale medier med indsamling til Operation Julegaveregn. Derudover arrangerede Vismas samarbejdspartner Company Health en aktiv medarbejderkonkurrence på kontoret i København, hvor de også donerede penge til Operation Julegaveregn. Vi håber, at de indsamlede beløb nu vil bringe glæde og smil på læberne juleaften.

Visma ønsker alle en rigtig glædelig jul!

Mest læste