Gå til hovedsiden

Visma – en af Nordens mest attraktive arbejdsgivere

Når de nordiske IT studerende bliver bedt om at vurdere hvem der er deres drømme arbejdsgiver, placerer Visma sig på en 13. plads, som de mest attraktive arbejdsgivere inden for IT branchen.

Når de nordiske IT studerende bliver bedt om at vurdere hvem der er deres drømme arbejdsgiver, placerer Visma sig på en 13. plads, blandt de mest attraktive arbejdsgivere inden for IT branchen. Det viser den årlige karriereundersøgelse, som gennemføres af Universum. Undersøgelsen besvares af 38.500 studerende fra universiteter og højere læreanstalter i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Visma er rykket op fra en 19. plads i 2014 til en 13. plads i 2015.

Der er ingen tvivl om at Visma er et stort nordisk brand og det arbejder vi forsat på at styrke kendskabet til, blandt de danske IT studerende. Derfor er vi selvfølgelig ekstra glade for resultatet af årets Universum karriereundersøgelse. Men vi vil være et endnu stærkere brand. Vores vækststrategi består bl.a. af et Graduate program målrettet mod de unge talenter inden for IT branchen.

Ud over et højt, fagligt niveau er de unge, der kommer direkte fra uddannelsesinstitutionerne i dag, kendetegnet ved at være en del af den generation man populært sagt kalder “de digitale indfødte”. De lever i et socialt og fagligt univers, der er helt anderledes end det var blot en enkelt generation tilbage. De er ekstremt målrettede, selvstændigt arbejdende og løsningsorienterede, men de kræver også løbende feedback og ikke bare et klap på skulderen i ny og næ.

Derfor passer de rigtig godt til en virksomhed som vores, hvor vi i udbredt grad arbejder i teams og projektgrupper. Efter et introduktionsforløb bliver de direkte involveret i et projekt, der matcher deres kompetencer. I praksis kommer man meget hurtigt fra student- til konsulentrollen, det er noget vi ved appellerer til de nyuddannede, som er ivrige efter at komme ud og prøve kræfter med det de har lært gennem deres studietid.

Vores medarbejderprofiler er superdygtige folk med en høj mental kapacitet, der gerne arbejder og udvikler sig sammen med andre. De elsker at løse komplekse problemstillinger, derfor ligger vi også stor vægt på videndeling på tværs af organisationen. Vi har et stærkt faggruppemiljø hvor vi bl.a. i efteråret 2015 samler hele Divisionen (ca. 500 medarbejdere i Norden) til fælles fagdage i Paris. En stor satsning, men det viser bare hvor vigtig fagligheden er for os. Vores faglighed er kernen i vores forretning, og det der gør os i stand til at levere de bedste løsninger for vores kunder. I fagmiljøet er der plads til at specialisere sig i eksempelvis .net eller forskellige cloud-løsninger. Vi ser det som et perfekt match mellem det vi tilbyder og det de unge efterspørger.

Der er stadig ledige pladser i 2015 Graduate programmet

I 2014 var omkring 15 % af medarbejderne i Visma Consulting i Lyngby rekrutteret direkte fra uddannelsesinstitutionerne og I 2015 forventer vi at være helt oppe på over 20 % af medarbejderne. Derfor gør vi løbende en særlig indsats for at tiltrække de bedste kandidater og vi har faktisk stadig ledige pladser i 2015 programmet.

Læs mere om graduate programmet og andre karrieremuligheder i Visma Consulting

Mest læste