Gå til hovedsiden

Visma TechZone – et samlingspunkt for deling af teknologi og kompetencer

Ny teknologi skaber nye muligheder og udfordringer. Hvad har bedre data og analyser af betydning for vores samfund, og hvordan får vi mest ud af Machine Learning og AI?  Tech Zone er vores nye initiativ, hvor både Vismas egne samt eksterne eksperter, giver dig indsigt i, hvordan nye teknologier skaber fremtiden.  Er du interesseret i […]

Ny teknologi skaber nye muligheder og udfordringer. Hvad har bedre data og analyser af betydning for vores samfund, og hvordan får vi mest ud af Machine Learning og AI? 

Tech Zone er vores nye initiativ, hvor både Vismas egne samt eksterne eksperter, giver dig indsigt i, hvordan nye teknologier skaber fremtiden. 

Er du interesseret i at lære mere om teknologiske tendenser, og hvor vores samfund er på vej hen? Besøg vores nye TechZone, hvor du finder Tech Talks og oplysninger om, hvordan du kan blive den næste Tech Talk’er 

I Visma Tech Zone finder du, i de kommende uger, videoer og on-demand webinars fra branchens eksperter, der deler deres viden om en lang række emner inden for teknologiens verden. Disse emner inkluderer Machine Learning, AI, Dataanalyse, Data Science og meget mere.

Adfærdsmæssig dataanalyse

I den første episode af Tech Talk fortæller Data Scientist i Visma, Brian Ye, om “At levere adfærdsmæssig dataanalyse kompetencer i målestok og i realtid”.

I forhold til den enorme udvikling, der sker i Cloud Services, kan vi se en eksplosion af muligheder for at udnytte data. En af de vigtigste fordele ved cloud tjenester er, at vi lettere forstår vores kundebehov gennem produkt- og eventdata. 

Udfordringen er dog ikke at skaffe data, men hvordan man bruger data korrekt i forhold til GDPR, datakvalitet og effektivitet. Snowplow er fx en open source løsning, der gør det muligt for os  at have vores egen eventanalyse-platform i eget cloud miljø.  

Denne Tech Talk gennemgår, hvorfor eventanalyse er et vigtigt emne. Vi får en introduktion til Snowplow-teknologien, og hvordan offentlig Cloud teknologi er en katalysator til det. Du vil også lære mere om, hvorfor det er en fordel at eje din egen dataplatform, og hvordan du kan levere adfærdsdata med Snowplow.

Har du ikke tid til at se Webinaret? Lyt til det i stedet 

Hvad er Visma TechZone?

Vi tror på, at talentfulde mennesker ønsker at arbejde med andre talentfulde mennesker. Derfor vil vi vise, hvem vi er, hvilke kompetencer vi har og give dig et indblik i de spændende teknologi-projekter, vi arbejder på.

Teknologi driver verden fremad, men vi har brug for flere talentfulde hoveder, der kan hjælpe os med at skabe innovation og udvikle Visma som IT- og teknologi virksomhed.

Med Visma TechZone ønsker vi at opbygge en portal med information og indhold til udviklere og personer med teknisk IT-ekspertise. Platformen, som er en del af vores API-portal, vil indeholde oplysninger om Vismas API’er, tekniske webinars og blogindlæg samt jobmuligheder i Visma for udviklere og tekniske IT-ressourcer.

Gennem Tech Talks viser vi vores eksperter inden for IT og teknologi, den ekspertise, vi besidder, og alle de muligheder, der findes i Visma, når det kommer til at arbejde med interessant teknologi og engagerende digitaliseringsprojekter.

I de kommende uger finder du webinarer om cybersikkerhed, Machine Learning,

mulighederne inden for Reliability engineering og Medžiūnas softwarearkitektur. Og det er kun begyndelsen!

Vi vil gerne have dig til at deltage: Vil du være den næste Tech Talk’er.  Eller vil du bare gerne have adgang til webinarer? Besøg webstedet for at abonnere på tech-samtaler, tilmeld dig for at blive taler eller se de webinarer, som du finder mest interessante.

Besøg TechZone her.

Mest læste